Welkom bij FysioHolland Lelystad

Vanaf heden verzorgt FysioHolland de fysiotherapie in gezondheidscentra ‘t Woud en Waterwijk in Lelystad. De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor meer mogelijkheden op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de fysiotherapie. Het team en de diensten van de praktijk blijven gelijk.

Wat betekent dit voor u?

Het team van fysiotherapeuten en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. U kunt nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut. Op korte termijn worden extra diensten die FysioHolland inzet om herstel te bevorderen beschikbaar gesteld, denk aan de FysioHolland App en online huiswerkoefeningen.

U kunt onder andere terecht voor:

Praktijken Lelystad

FysioHolland Lelystad heeft praktijken in de gezondheidscentra ‘t Woud en Waterwijk. Meer weten over het team, het zorgaanbod of de openingstijden? Kijk dan op één van onderstaande locaties voor meer informatie over de praktijk of om direct een afspraak te maken:

Lelystad ‘t Woud
Lelystad Waterwijk

Over FysioHolland

FysioHolland is een landelijke fysiotherapie organisatie met ruim honderd PLUS-praktijken verspreid over Nederland. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hier alle praktijken.