Orthopedische revalidatie

Je bent hier:

Orthopedische revalidatie

Jaarlijks worden er in Nederland duizenden operaties uitgevoerd. Na een orthopedische ingreep is een passend revalidatietraject erg belangrijk voor een optimaal en snel herstel. Uw lichaam moet weer zich weer herstellen in de conditie waarin hij zich voor de operatie bevond. Wij zijn specialist in de revalidatie die volgt op een orthopedische ingreep. Door nauwe samenwerking met diverse specialisten in ziekenhuizen en klinieken bieden we jou een optimaal zorg- en revalidatietraject.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Waarom revalideren?

Na een ongeval of operatieve ingreep is het van groot belang om weer te herstellen. Daarbij gaat het dus om revalidatie. Wanneer jij op de juiste manier revalideert, herstel je sneller en heb je op lange termijn betere resultaten. Hiernaast verklein je de kans dat klachten op een later moment terugkomen.

Optimaal Herstel

Naast revalidatie na een operatie bieden wij ook begeleiding voor een operatie. Door te werken aan een betere conditie en functionaliteit voor een operatie, zullen er minder complicaties optreden na de operatie en zal het herstel sneller verlopen. Onze fysiotherapeuten bezoeken jou in sommige gevallen ook aan huis voor revalidatie, wanneer jij (tijdelijk) minder mobiel bent en niet naar ons toe kunt komen.

Orthopedische revalidatie bij FysioHolland

Het doel van orthopedische revalidatie is het verbeteren van jouw mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Middels specifieke oefeningen verbeteren we de belastbaarheid van bijvoorbeeld jouw knie, schouder of heup. Samen met jou stellen we een specifiek behandelplan op waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

"Na de hersteloperatie aan mijn schouder heeft de therapeut me bijna helemaal kunnen mobiliseren. Het herstel duurt nog wel even, maar door de persoonlijke benadering en oefeningen ben ik al een heel eind op weg!"

Anoniem, Zorgkaart Nederland

Afspraak orthopedische revalidatie

Voor orthopedische revalidatie kan jij terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij jou in de buurt.

Search
Vergroot zoekgebied naar

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.