Huiswerkoefeningen.nl

Je bent hier:

Huiswerkoefeningen.nl

Heb jij last van jouw rug, nek of schouders? Een blessure? Of een andere lichamelijke klacht? Onze fysiotherapeuten begeleiden jou graag bij jouw herstel. Als aanvulling op de afspraak bij de fysiotherapeut krijg jij oefeningen mee die jouw herstel bevorderen. Het is belangrijk om deze regelmatig en op de juiste manier uit te voeren. Toch blijkt dat in de praktijk vaak lastig te zijn. Daarom krijg jij jouw oefeningen bij FysioHolland mee in de vorm van online instructievideo’s via huiswerkoefeningen.nl (HWO). Deze kan jij gemakkelijk afspelen via de HWO-AfsprakenApp.

Over huiswerkoefeningen.nl

Huiswerkoefeningen.nl is een platform met duizenden instructievideo’s van oefeningen. Hiermee kan uw fysiotherapeut een persoonlijk oefenprogramma samenstellen. De video’s bieden jou een gemakkelijk geheugensteuntje, zodat jij precies weet waar jij tijdens het uitvoeren van de oefening op moet letten.

Huiswerkoefeningen FysioHolland icon
huiswerkoefeningen icon fysioholland

Belang van de juiste oefeningen

Door huiswerkoefeningen te doen, versterk jij jouw spieren en gewrichten en werk jij aan jouw beweeglijkheid. Toch is het wel belangrijk dat jij deze juist uitvoert. Wanneer dat niet het geval is, kan dat een nadelig effect op jouw herstel hebben. Mogelijk loop jij dan vertraging op of nemen jouw klachten juist toe.

De HWO AfsprakenApp

Oefening zijwaartse plank - fysioholland

Huiswerkoefeningen via de FysioHolland App

FysioHolland is de eerste fysiotherapieorganisatie in Nederland met een koppeling tussen huiswerkoefeningen.nl en de AfsprakenApp. Hierdoor kan jij de instructievideo’s van jouw huiswerkoefeningen via de AfsprakenApp bekijken. Jij kunt de AfsprakenApp downloaden via de App Store (iPhone) of Play Store (Android).

Altijd en overal toegang tot uw eigen oefenprogramma

Nadat de fysiotherapeut de oefeningen met jou heeft doorgenomen, koppelt hij/zij deze aan jouw online profiel. Als jij de HWO-AfsprakenApp geïnstalleerd heeft, ontvang jij de oefeningen via de app. Anders krijg jij per e-mail een link. Met huiswerkoefeningen.nl heb jij toegang tot jouw online profiel en kan jij de instructievideo’s van jouw eigen oefeningen bekijken. Waar en wanneer jou maar wilt.

Heb jij al een klacht?

Aarzel niet en vraag vandaag nog een oefenprogramma aan bij jouw fysiotherapeut. Vind jouw dichtstbijzijnde locatie of maak direct een afspraak.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen