Huiswerkoefeningen.nl

Je bent hier:

Huiswerkoefeningen.nl

Heeft u last van uw rug, nek of schouders? Een blessure? Of een andere lichamelijke klacht? Onze fysiotherapeuten begeleiden u graag bij uw herstel. Als aanvulling op de afspraak bij de fysiotherapeut krijgt u oefeningen mee die uw herstel bevorderen. Het is belangrijk om deze regelmatig en op de juiste manier uit te voeren. Toch blijkt dat in de praktijk vaak lastig te zijn. Daarom krijgt u uw oefeningen bij FysioHolland mee in de vorm van online instructievideo’s via huiswerkoefeningen.nl (HWO). Deze kunt u gemakkelijk afspelen via de HWO-AfsprakenApp.

Over huiswerkoefeningen.nl

Huiswerkoefeningen.nl is een platform met duizenden instructievideo’s van oefeningen. Hiermee kan uw fysiotherapeut een persoonlijk oefenprogramma samenstellen. De video’s bieden u een gemakkelijk geheugensteuntje, zodat u precies weet waar u tijdens het uitvoeren van de oefening op moet letten.

Huiswerkoefeningen FysioHolland icon
huiswerkoefeningen icon fysioholland

Belang van de juiste oefeningen

Door huiswerkoefeningen te doen, versterkt u uw spieren en gewrichten en werkt u aan uw beweeglijkheid. Toch is het wel belangrijk dat u deze juist uitvoert. Wanneer dat niet het geval is, kan dat een nadelig effect op uw herstel hebben. Mogelijk loopt u dan vertraging op of nemen uw klachten juist toe.

De HWO AfsprakenApp

Oefening zijwaartse plank - fysioholland

Huiswerkoefeningen via de FysioHolland App

FysioHolland is de eerste fysiotherapieorganisatie in Nederland met een koppeling tussen huiswerkoefeningen.nl en de AfsprakenApp. Hierdoor kunt u de instructievideo’s van uw huiswerkoefeningen via de AfsprakenApp bekijken. U kunt de AfsprakenApp downloaden via de App Store (iPhone) of Play Store (Android).

Altijd en overal toegang tot uw eigen oefenprogramma

Nadat de fysiotherapeut de oefeningen met u heeft doorgenomen, koppelt hij/zij deze aan uw online profiel. Als u de HWO-AfsprakenApp geïnstalleerd heeft, ontvangt u de oefeningen via de app. Anders krijgt u per e-mail een link. Met huiswerkoefeningen.nl heeft u toegang tot uw online profiel en kunt u de instructievideo’s van uw eigen oefeningen bekijken. Waar en wanneer u maar wilt.

Heeft u al een klacht?

Aarzel niet en vraag vandaag nog een oefenprogramma aan bij uw fysiotherapeut. Vind uw dichtstbijzijnde locatie of maak direct een afspraak.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen