Onze visie

Missie FysioHolland

FysioHolland maakt mensen gezond & actief.

FysioHolland maakt haar missie waar met fysiotherapeutische zorg op basis van een therapeutisch en economisch verantwoorde visie en strategie, gekenmerkt door duidelijke kernwaarden. FysioHolland wil daarmee marktleider zijn en de huidige positie als voorloper in de markt behouden.

Visie FysioHolland

De financiering van efficiënt en kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg, waarin online en offline zorg in toenemende mate met elkaar verweven zijn, en zelfmanagement van de cliënt een belangrijke rol inneemt, zal voorlopig in beweging blijven. Dergelijke zorg wordt mogelijk gemaakt door grotere, ondernemende organisaties en samenwerkingen daartussen. 

Kernwaarden

Topkwaliteit, klanttevredenheid, persoonlijk, ondernemend, innovatief en fit.

Multidisciplinaire samenwerking

FysioHolland werkt actief samen met (para)medische specialisaties, zoals diëtisten, psychologen, huisartsen en ziekenhuizen. Deze samenwerkingen leiden tot efficiëntere, beter georganiseerde zorg en een beter of sneller resultaat voor de cliënt.

Corporate Story

Boris van der Vorst, directeur van FysioHolland, startte in 2009 met FysioHolland vanuit de overtuiging dat verbeteringen in de fysiotherapeutische zorg in Nederland nodig waren. Nu, ruim tien jaar later, is FysioHolland uitgegroeid tot een toonaangevend aanbieder van fysiotherapie in Nederland, die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Lees verder over het ontstaan van FysioHolland >>>