Hartrevalidatie

Je bent hier:

Sneller herstel na dotterbehandeling of hartoperatie

Wordt u behandeld vanwege hartklachten? Heeft u een hartoperatie gehad? Of bent u gedotterd? Dan is het extra belangrijk om verantwoord te bewegen en op de juiste manier te herstellen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen u daar graag bij. Samen met de fysiotherapeut stemt u uw persoonlijke behandelplan op, passend bij uw situatie en doelen. Om u optimale zorg te bieden, werken wij samen met diverse zorgverleners. Samen met CardioVitaal bieden we u een compleet hartrevalidatieprogramma dat volledig aansluit op de landelijke richtlijnen voor hartrevalidatie. Wilt u het vertrouwen in uw lichaam terug krijgen en verantwoord opbouwen? Meld u dan aan voor de hartrevalidatie van FysioHolland en CardioVitaal.

app-icon

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App-Store-Logo-300x150

Vertrouwen in bewegen door hartrevalidatie

Hartrevalidatie is gericht op een sneller herstel na de behandeling van een hartaandoening en het verkleint het risico op nieuwe aandoeningen. Na een hartoperatie kan het spannend zijn om de draad weer op te pakken. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse bezigheden zoals traplopen en wandelen kunt u zich onzeker voelen over de gevolgen voor uw hart. Het revalidatieprogramma geeft u dit vertrouwen weer terug.

Veilig en verantwoord herstellen na hartoperatie

Met CardioVitaal werkt u op een veilige en verantwoorde manier aan uw herstel. U wordt begeleid door een team van specialisten die allen gespecialiseerd zijn in hartproblemen. Hierbij kunt u denken aan een fysiotherapeut, cardioloog, verpleegkundige, diëtist en psycholoog. U krijgt een persoonlijk beweegprogramma, voorlichting, adviezen en tips om een goede leefstijl te ontwikkelen en vast te houden, zodat uw conditie verbetert en de kans op een terugval of nieuwe hartproblemen afneemt.

Fysiotherapie en vergoeding hartrevalidatie

Onze specialisten begeleiden u graag bij uw herstel en het bouwen aan het herwinnen van vertrouwen in uw lichaam. Deelname aan een hartrevalidatieprogramma heeft een bewezen positief effect op uw lichamelijke conditie en vermindert de kans op nieuwe hart- en vaatproblemen in de toekomst. Hartrevalidatie wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de eventuele voorwaarden.

“Ik kwam hier voor mijn dochter, die wat te zwaar was. Maar inmiddels train ik hier zelf ook, net als mijn schoonmoeder, zus én buurvrouw”

Emina Sahin, Amsterdam Oost

Waar kunt u terecht?

Wilt u direct een afspraak maken bij één van onze specialisten? Neem dan contact op met een praktijk bij u in de buurt.

Vind uw dichtstbijzijnde locatie

Maak een afspraak