Vitaliteitsaanbod

Je bent hier:

FysioHolland brengt u beter in beweging: onze beweegprogramma’s

FysioHolland biedt een zeer uitgebreid aanbod van beweegprogramma’s. Bij ons traint u onder goede begeleiding in een sociale en veilige omgeving. Onze beweegprogramma’s zijn specifiek ontwikkeld voor herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie. Maar ook als u het prettiger vindt om te trainen onder professionele begeleiding omdat u bijvoorbeeld een chronische ziekte of aandoening heeft. Tijdens de beweegprogramma’s traint u in een energieke en sociale omgeving, waarbij u werkt aan uw herstel of opbouw. Samen met de fysiotherapeut of beweegspecialist stelt u uw eigen doelen op en houden we samen met u uw voortgang in de gaten. Uiteraard houden we altijd rekening met uw persoonlijke situatie en grenzen.

Ook werken we nauw samen met andere zorgverleners, zoals orthopeden, (huis)artsen, podologen, diëtisten en verpleegkundigen, zodat we u optimale zorg kunnen bieden, aansluitend op eventuele andere benodigde zorg. Kortom, bij ons bent u in goede handen. Klik op één van onderstaande beweegprogramma’s en ontdek hoe we u kunnen helpen, of maak direct een afspraak.

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heeft u klachten, blessures of wilt u advies?

Vind uw dichtstbijzijnde locatie of maak direct een afspraak.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen