Vitaliteitsaanbod

Je bent hier:

FysioHolland brengt jou beter in beweging: onze beweegprogramma’s

FysioHolland biedt een zeer uitgebreid aanbod van beweegprogramma’s. Bij ons train jij onder goede begeleiding in een sociale en veilige omgeving. Onze beweegprogramma’s zijn specifiek ontwikkeld voor herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie. Maar ook als jij het prettiger vindt om te trainen onder professionele begeleiding omdat jij bijvoorbeeld een chronische ziekte of aandoening heeft. Tijdens de beweegprogramma’s train jij in een energieke en sociale omgeving, waarbij jij werkt aan jouw herstel of opbouw. Samen met de fysiotherapeut of beweegspecialist stel jij jouw eigen doelen op en houden we samen met jou jouw voortgang in de gaten. Uiteraard houden we altijd rekening met jouw persoonlijke situatie en grenzen.

Ook werken we nauw samen met andere zorgverleners, zoals orthopeden, (huis)artsen, podologen, diëtisten en verpleegkundigen, zodat we jou optimale zorg kunnen bieden, aansluitend op eventuele andere benodigde zorg. Kortom, bij ons ben jij in goede handen. Klik op één van onderstaande beweegprogramma’s en ontdek hoe we jou kunnen helpen, of maak direct een afspraak.

Kan je de aandoening die je zoekt niet vinden?

De kans is groot dat we je alsnog kunnen helpen, mail naar receptie@fysioholland.nl, stel jouw vraag via de chat of neem contact op via 088 374 16 00.
Wij helpen jou graag verder.

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Heb jij klachten, blessures of wil jij advies?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie of maak direct een afspraak.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen