2009

Oprichting FysioHolland B.V.

- Op de foto: Boris van der Vorst & Bart Smit - Vanuit de overtuiging dat verbeteringen in de fysiotherapeutische zorg in Nederland nodig zijn start Boris van der Vorst met FysioHolland. Boris “Ik vind dat de fysiotherapiebranche een flinke innovatie-boost nodig heeft. Wat betreft de techniek is er veel mogelijk, maar er gebeurt nog te weinig mee. Ik wil dit met FysioHolland verder realiseren en doorontwikkelen voor onze branche.”
2009

Overname De Meent

De eerste uitbreiding van FysioHolland, vanaf nu zijn wij niet alleen vinden in Hilversum maar ook in de Hilversumse Meent.
2009

Overname Den Helder

Gezien de gewenste groei van de organisatie liet de eerste uitstap buiten Hilversum niet lang op zich wachten. Vanaf nu verzorgen we ook kwalitatieve en innovatieve fysiotherapie in Den Helder.
2009

Overname Walenburg

Vlak na de eerste FysioHolland locatie in Den Helder zakken we een stukje richting de zuidelijke helft van Nederland. In Gezondheidscentrum Walenburg versterken wij vanaf nu het zorgaanbod in het gezondheidscentrum.
2010

Overname Oosterpark Alberga

Fysiotherapie Oosterpark is dé praktijk van Amsterdam Oost. 32 jaar geleden is Jules Alberga, nog altijd betrokken bij FysioHolland, de praktijk gestart. Dankzij de samenwerking bieden wij de best mogelijke zorg. In Augustus 2018 vierde de praktijk zijn 40-jarig jubileum!
2011

Eerste FysioHollandDag

Inmiddels bestaat FysioHolland uit bijna 10 verschillende praktijken en was het hoogtijd om elkaar beter te leren kennen. Een geslaagde dag om met een brede lach op terug te kijken.
2013

Overname Amsterdam Noord

Voor oud eigenaren Albert Lattman en Franklin La Grouw kwam de pensioenleeftijd steeds dichterbij. Zij zochten een frisse, nieuwe eigenaar voor de fysiotherapie praktijk in Amsterdam Noord. Samen met het bestaande team van gespecialiseerde fysiotherapeuten heeft FysioHolland de praktijk in Amsterdam Noord overgenomen.
2013

Overname Spanjersberg

Per augustus 2013 hebben FysioHolland en Fysiotherapie Spanjersberg de handen ineen geslagen. Met deze fusie geven wij een krachtig antwoord op de ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie en richten wij ons nu volledig op het vergroten en versterken van het multidisciplinaire zorgaanbod.
2013

Nieuwe branding FysioHolland

Het logo en de huisstijl hebben de afgelopen tijd, net als FysioHolland zelf, een ontwikkeling doorgemaakt. Het logo past bij de tijd van nu, waar we voor staan en wat we belangrijk vinden: cliënten gezond & actief maken. Zo snel en effectief mogelijk.
2013

Verhuizing naar Nieuwegein

Hand in hand met de groei van FysioHolland groeit ook het serviceteam. Het serviceteam verhuist naar een nieuw en groter kantoor op de Newtonbaan in Nieuwegein.
2014

Start Testcentrum Amsterdam

FysioHolland staat voor innovatieve ideeën en vernieuwingen. Testcentrum Amsterdam is hier een mooi voorbeeld van. In samenwerking met het OLVG testen we de fysieke mogelijkheden van cliënten voor en na een orthopedische operatie. Op deze manier wordt het verloop en het resultaat van de revalidatie inzichtelijk en kunnen aan de hand daarvan behandeling zo effectief mogelijk ingezet worden.
2015

Expertisecentrum Tergooi

Weer een nieuwe samenwerking om trots op te zijn! Door middel van dit expertisecentrum worden kennis en kunde van beide organisaties gebundeld.
2015

Overname FysioGym

FysioGym is een begrip in Twente als het gaat om vernieuwing en wetenschappelijke onderbouwing in de fysiotherapie. Een samenwerking tussen FysioHolland en FysioGym kon dus ook niet lang op zich laten wachten.
2015

Gestart met Sport Services

FysioHolland Sport Services biedt de mogelijkheid om fysiotherapeutische zorg langs de zijlijn te leveren, zo staat ons team paraat bij trainingen en/of wedstrijden en bieden we preventieve testen om blessures te voorkomen.
2016

Introductie van de Gele Giraf

De Gele Giraf is een groot gebaar voor en door collega’s, zowel voor fysiotherapeuten, baliemedewerkers, telefonistes en Team FysioHolland. Welke collega maakt volgens jou het verschil?
2017

Oprichting FysioHolland JOFIB

Jürgen van Oevelen heeft met JOFIB in Brabant en Zeeland een sterke organisatie neergezet. Door de krachten van FysioHolland en JOFIB te bundelen vergroten we ons netwerk en tillen we de kwaliteit naar nog een hoger niveau.
2017

Oprichting FysioHolland STTC

STTC staat in de regio ’t Gooi bekend om gespecialiseerde sport-, kinder- en hydrotherapie. De expertise en behoeften van eigenaren Tim Wernsen en Marthijn van de Weerd sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. Deze expertise is een ideale aanvulling op het huidige aanbod van FysioHolland.
2017

Samenwerking Al Salam

Geen brug is ons te ver. Buiten de landsgrenzen zetten wij ons in om kennis over te dragen aan de fysiotherapeuten van Amsterdam Clinics in Egypte via het intelligents exchange programma.
2017

Samenwerking Medicort

Door deze samenwerking realiseren FysioHolland en Medicort het grootste aanbod van gespecialiseerde fysiotherapie in Nederland.
2017

Nieuwe praktijk in Hoofddorp

Fysiotherapie Manenburgdreef is één van de grootste praktijken in Hoofddorp en is gevestigd in een gezondheidscentrum. Na ruim dertig jaar hebben de huidige eigenaren besloten afstand te doen van de praktijk en gaat de praktijk verder onder de naam FysioHolland Hoofddorp.
2018

De komst van e-Exercise

Binnen e-Exercise worden de voordelen van face-to-face fysiotherapie en oefentherapie gecombineerd met de voordelen van een app. Het gebruik van de app zorgt voor een snelle en effectieve behandeling.
2018

De officiële FysioHolland App

Al onze locaties maken gebruik van de persoonlijke FysioHolland App; het digitale afsprakenkaartje, nu inclusief instructievideo’s en herinneringen van al uw oefeningen en afspraken.
2018

Overname ’t Fontainehoff

Door deze uitbreiding worden het aanbod, de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg in Amsterdam Zuidoost vergroot.