Bedrijfsaanbod

Je bent hier:

FysioHolland Gardien Bedrijfszorg

Ervaar jij werkgerelateerde klachten doordat je bijvoorbeeld de hele dag achter een bureau zit, veel moet sjouwen of veel werkdruk hebt? Plezier hebben in je werk is heel belangrijk. Een goede, verantwoorde werkomgeving is hierbij een belangrijk uitgangspunt. FysioHolland Gardien Bedrijfszorg kan jou helpen om dit te bewerkstelligen! Onze gespecialiseerde bedrijfsfysiotherapeuten bieden jou handvatten en gepast advies om jouw werkgerelateerde klachten te voorkomen, verminderen of te laten verdwijnen.

“Het betrekken van Gardien voor de ergonomie, voorafgaand aan de verbouwing van de balie en horecabar van ons sportcomplex, hebben we als zeer positief ervaren.”

“Gezamenlijk hebben we ervoor gezorgd dat in de ontwerpfase rekening is gehouden met de ergonomie én de wensen van de medewerkers.De medewerkers voelen zich hierdoor serieus genomen.”

“De instructies aan de medewerkers, na het realiseren van de bar en balie, zorgt tevens voor bewustwording “hoe gezond om te gaan met fysieke belasting”. Deze werkwijze past binnen ons veiligheids- en gezondheidsbeleid, waarin we streven naar een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor veiligheid en gezondheid op de werkplek.”

De gemeente Brielle, Marieke Ruiter, personeelsadviseur

Heb jij klachten, blessures of wil jij advies?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie of maak direct een afspraak.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen