Werken bij FysioHolland

Je bent hier:

Werken bij FysioHolland

Wil jij onderdeel zijn van een jong, enthousiast en ambitieus team? Ben je ondernemend, enthousiast en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Kijk dan snel bij het vacatureoverzicht onderaan de pagina en solliciteer!

FysioHolland is een organisatie met fysiotherapiepraktijken door heel Nederland. In onze fysiotherapiepraktijken werken wij innovatief en cliëntgericht. FysioHolland streeft ernaar voorloper binnen de sterk ontwikkelende zorgmarkt te zijn én te blijven. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega’s. Daarnaast zetten wij doelgroepgerichte beweegprogramma’s op en brengen deze onder de aandacht.

Ben jij net zo enthousiast en ambitieus als onze collega’s? Herken jij veranderingen in de zorgmarkt en weet je hierop in te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures fysiotherapiepraktijken

Ben jij fysiotherapeut, oefentherapeut of heb je een specialisme in de fysiotherapie? Is het jouw passie om cliënten weer op weg te helpen naar een gezond en actief leven? Solliciteer dan snel op één van onderstaande functies:

Flevoland

Helaas, deze vacature is inmiddels al vervuld. Bekijk al onze vacatures in ons vacatureoverzicht.

Voor meer informatie over deze of andere functies kunt u contact opnemen met afdeling HR via 030 727 1550 of sollicitatie@fysioholland.nl

Noord-Holland

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Cancer Care Center Amsterdam
Start datum: In overleg
Aantal uur: 6 – 36 uur per week

Voor onze (plus)praktijken in het Cancer Care Center Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid zijn we opzoek naar een oncologie/oedeemfysiotherapeut met ervaring op het gebied van oncologie nazorg. Het Cancer Care Center (CCC) biedt samenhangende zorg op fysiek, psychisch, sociaal en maatschappelijk gebied aan (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten. De nadruk ligt daarbij op wat mogelijk is, op de toekomst, op vitaliteit en herstel. De zorgverleners die bij CCC werken, zijn gespecialiseerd in oncologie en hebben ervaring met kankerpatiënten. Zij delen hun kennis en ervaringen met elkaar en hebben zo samen meer te bieden dan ieder van hen afzonderlijk.

Wat je van ons kunt verwachten:
– Een korte lijn met de verwijzers
– Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
– Een goed ingerichte praktijkruimte
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
– Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
– Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/expertise
– Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie

Het Cancer Care Center heeft momenteel vijf vestigingen, gevestigd in Amsterdam en werkt met fysiotherapeuten van FysioHolland. FysioHolland bied naast de oncologiefysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manueel therapie, psychosomatische therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie en oefentherapie Mensendieck. We ontwikkelen doelgroepgerichte (beweeg)programma’s en voeren deze uit. We werken nauw samen met onze verwijzers (huisartsen/specialisten).

Wat we van jou verwachten:
– Een afgeronde opleiding fysiotherapie met aanvullende cursus oedeemtherapie
– Een afgeronde opleiding oncologie fysiotherapie of bereid zijn deze te volgen is een pre
– Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
– Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk
– Een gedreven/enthousiast/proactieve therapeut

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: FysioHolland Amsterdam Oosterpark
Start datum: In overleg
Aantal uur: 8 tot 12 uur van medio december tot medio april 2019

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. Voor onze (plus)praktijk in Amsterdam Oost zijn we vanwege zwangerschapsverlof van onze bekkenfysiotherapeut op zoek naar een enthousiaste bekkenfysiotherapeut die deze periode waar wil nemen. Je behandelt cliënten met problemen in het gebied van het bekken, de lage rug, buik- en bekkenbodem. Verslaglegging vindt plaats in Intramed.

FysioHolland biedt naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en bekkentherapie, geriatrie en oefentherapie Mensendieck. We ontwikkelen doelgroepgerichte (beweeg)programma’s en voeren deze uit. We werken nauw samen met onze verwijzers (huisartsen/specialisten). Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
– Een korte lijn met de verwijzers
– Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
– Een goed ingerichte praktijkruimte, met ruime oefenzaal waar functioneel getraind kan worden
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
– Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.
– Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie

FysioHolland Amsterdam Oosterpark bestaat uit 5 locaties in Amsterdam Oost. Drie locaties bevinden zich in een gezondheidscentrum, één in een ouder kind centrum en op de andere locatie zijn diverse disciplines aanwezig zoals een diëtist, oefentherapeut, ergotherapeut en orthopedisch schoenmaker. Binnen FysioHolland Oosterpark heeft elke therapeut of cluster therapeuten zijn eigen “cliëntendoelgroep” waardoor het mogelijk is je binnen een deelgebied te ontwikkelen tot specialist.

Wat we van jou verwachten:
– Een afgeronde opleiding bekkenfysiotherapie
– Je staat geregistreerd in het BIG register
– Je bent gedreven en enthousiast
– Je voert verslaglegging uit op plus niveau
– Je staat open en zet je actief in voor multidisciplinaire samenwerking
– Je hebt een professionele werkhouding

Ben jij bekkenfysiotherapeut en ben je 1 tot 1,5 dag beschikbaar? Dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland STTC B.V.
Standplaats: Hilversum, Hilversumse Meent en Bussum
Start datum: Zo snel mogelijk
Aantal uur: 15 tot 20 uur per week

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met sport en lijkt het je een uitdaging om cliënten te begeleiden in de oefenzaal, groepslessen te geven en nieuwe leden aan te trekken door middel van je eigen netwerk in de omgeving van Hilversum en Bussum?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beweeginstructeur ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten in de oefenzaal. Je begeleidt cliënten met een Gezond & Actief abonnement met de juiste oefeningen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het geven van groepslessen en het uitdragen van het concept Gezond & Actief. Tot slot zorg je voor de aanwas van nieuwe leden en houd je de administratie bij voor de abonnementen.

Als beweeginstructeur heb je de volgende verantwoordelijkheden: 

– Het opstarten en intensief begeleiden van Gezond & Actief groepen inclusief intakegesprek en nulmeting
– Dagelijkse begeleiding geven met individuele aandacht aan cliënten
– Periodiek bijstellen van het  trainingsprogramma
– Eerste aanspreekpunt in de zaal voor de leden van Gezond & Actief
– Rol als gastvrouw/gastheer in de zaal
– Het opstarten van nieuwe groepen en doelgroepen gericht op Gezond & Actief bij samenwerkende sportverenigingen, gemeente etc. nl inzetten en het meegeven van adviezen over thuis bewegen
– Onderhouden en op orde houden van de zaalinrichting
– Bijhouden van cliëntensysteem in Intramed met betrekking tot de abonnementen
– Inplannen van vervolg afspraken met de Gezond & Actief leden zodat cliënten een afspraken reminder ontvangen
– Nabellen van cliënten indien hij/zij niet op is komen dagen bij afspraak

Over FysioHolland

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
– Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
– Een goed ingerichte praktijkruimte;
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie;
– Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:
– Afgeronde Mbo-opleiding sport en beweging of student fysiotherapie;
– Je bent bereid om in de avond en in het weekend te werken;
– Aanmoedigen, enthousiasmeren en motiveren van de leden;
– Het op eigen initiatief variëren van de trainingen, zodat ze afwisselend en uitdagend blijven voor de leden. Denk hierbij ook aan de variatie in groepslessen;
– Verantwoordelijk voor de organisatie en het promoten van eventuele acties en evenementen;
– Participeren in afdelingsvergaderingen;
– Verantwoordelijk voor de opvolging van alle procedures op het gebied van fitness, gezond & actief, hygiëne en veiligheid.

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anna-Carina Walraven via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Cancer Care Center Amsterdam
Start datum: In overleg
Aantal uur: 6 – 36 uur per week

Voor onze (plus)praktijken in het Cancer Care Center Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid zijn we opzoek naar een oncologiefysiotherapeut met ervaring op het gebied van oncologie nazorg.

Het Cancer Care Center (CCC) biedt samenhangende zorg op fysiek, psychisch, sociaal en maatschappelijk gebied aan (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten. De nadruk ligt daarbij op wat mogelijk is, op de toekomst, op vitaliteit en herstel.

De zorgverleners die bij CCC werken, zijn gespecialiseerd in oncologie en hebben ervaring met kankerpatiënten. Zij delen hun kennis en ervaringen met elkaar en hebben zo samen meer te bieden dan ieder van hen afzonderlijk.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
 • Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/expertise
 • Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie

Het Cancer Care Center heeft momenteel vijf vestigingen, gevestigd in Amsterdam en werkt met fysiotherapeuten van FysioHolland. FysioHolland bied naast de oncologiefysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manueel therapie, psychosomatische therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie en oefentherapie Mensendieck. We ontwikkelen doelgroepgerichte (beweeg)programma’s en voeren deze uit. We werken nauw samen met onze verwijzers (huisartsen/specialisten).

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Een afgeronde opleiding oncologie fysiotherapie of bereid zijn deze te volgen is een pre
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk
 • Een gedreven/enthousiast/proactieve therapeut

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Den Helder
Start datum: Per direct
Aantal uur: 15 – 20 uur per week

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met manuele therapie en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Den Helder?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
 • Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie

De praktijk bevindt zich in het centrum van Den Helder op het Bernhardplein en op de Reigerstraat. Op de locatie is een breed scala aan deskundige (zorg)professionals gevestigd, die bovendien onderling nauw samenwerken met o.a. logopedie, podologie, chiropractie en osteopathie. Dankzij deze combinatie van deskundigheid en onderlinge samenwerking is de patiënt verzekerd van een adequate behandeling.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Een afgeronde master manuele therapie of in opleiding hiervoor
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert.

Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Tergooi ziekenhuis Hilversum
Start datum: Per direct
Arbeidsduur: Donderdag: 18.00 – 20.00 uur en zaterdag om de week: 09.15 – 11.30 uur

 

Heb jij affiniteit met het begeleiden van beweeggroepen en wil jij aan de slag als beweeginstructeur voor groepen met hart en long problematiek?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Het Tergooi ziekenhuis heeft twee locaties, in Blaricum en Hilversum. Op beide locaties verzorgt FysioHolland de eerstelijns fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en diëtetiek. Op de locatie in Hilversum verzorgt FysioHolland ook medisch fitness. Bij medisch fitness begeleidt je cliënten die onder begeleiding willen sporten, bijvoorbeeld nadat ze geopereerd zijn.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie
• Je bent in het bezit van een EHBO/reanimatie diploma of bent bereid om deze te behalen.
• Affiniteit met medische fitness
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anna-Carina Walraven via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Amsterdam Oost
Aantal dagen per week: 3 dagen tot 5 dagen
Werkdagen: In overleg; met flexibele inzetbaarheid in de avond, het weekend en in de (school)vakanties.
Voorkeur werkdagen: Dinsdag, woensdag en/of vrijdag
Startdatum: Zo spoedig mogelijk

Ben jij de zelfstandige, klantvriendelijke en doortastende balie, planning & telefonie collega die wij zoeken?

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. FysioHolland Amsterdam Oost, ZuidOost en West bestaat uit 11 locaties, waarvan vijf locaties in een gezondheidscentrum, één locatie in een ouder kind centrum en twee locaties in een sportcentrum.

Je bent als collega balie, planning & telefonie verantwoordelijk voor het directe cliëntencontact aan de balie op de locatie in Amsterdam Oost, het telefonisch contact met de (toekomstige) cliënten van FysioHolland Oost, ZuidOost en West en het inplannen van de behandelafspraken voor de fysiotherapeuten. Je bent het visitekaartje van FysioHolland en bepaalt in overleg met de cliënt naar welke locatie en therapeut hij/zij wordt doorverwezen. Klantvriendelijkheid en een goede dienstverlening staan hierbij voorop. Je bent in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving en je bent een echte ‘aanpakker’. Het algehele takkenpakket is zeer divers, waarbij de eigenschap secuur vereist is.

Taken en verantwoordelijkheden:
● Het ontvangen van cliënten van FysioHolland Amsterdam Oost, locatie Blasiusstraat;
● Afhandeling van in- en uitgaand telefoonverkeer richting cliënten en collega’s;
● Cliëntenregistratie en invoeren van de cliënten- en verzekeringsgegevens;
● Agendabeheer van therapeuten;
● Plannen van cliënten in agenda van therapeuten;
● Lichte opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Functie-eisen:
● Een afgeronde MBO opleiding richting telefonie of serviceverlening;
● Werkervaring op het gebied van telefonie is een pré;
● Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
● Je bent zelfstandig, stressbestendig, secuur en een flexibele teamspeler met probleemoplossend vermogen.

Wat wij bieden:
● Een werkplek binnen een jong en groeiend team;
● Meerdere mogelijkheden wat werktijden betreft;
● Een salaris in overeenstemming met het niveau van de functie.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons jonge en enthousiaste team en heb jij zin in deze uitdaging? Kom dan ons team in Amsterdam Oost versterken!

Stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de functie en locatie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Carin Linnekamp via 020-6946254.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Amsterdam Noord, locatie Beemsterstraat
Start datum: 1 januari 2019
Aantal uur: Start met 1 á 2 dagen per week met uitbreidingsmogelijkheden

Ben jij een ondernemende en leergierige kinderfysiotherapeut of kinderoefentherapeut (in opleiding)? Heb jij affiniteit met kinderen en lijkt het je een uitdaging om het aanbod van fysio- of oefentherapie voor deze kinderen verder uit te bouwen en vorm te geven in de omgeving van Amsterdam Noord?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s.
We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Vanaf 1 januari 2019 worden de werkzaamheden/agenda opgebouwd naar 1 tot 2 dagen op de locatie Beemsterstraat. In overleg zijn er op termijn ook mogelijkheden om de werkzaamheden uit te breiden, onder andere naar andere praktijklocaties, inclusief samenwerkingsrelaties met scholen.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
• Ondersteuning bij het verder ontwikkelen en delen van je aandachtsgebied/expertise
• Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie of oefentherapeut
• In opleiding tot kinderfysiotherapeut of kinderoefentherapeut
• Je bent in staat om een netwerk op te bouwen en te beheren
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Bedrijf: FysioHolland STTC B.V.
Standplaats: Hilversum en Loosdrecht
Start datum: Per direct
Aantal uur: 24-30 uur

Heb jij affiniteit met het begeleiden van medische fitness groepen en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Hilversum en Loosdrecht?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Op de locatie in Hilversum in het Tergooi ziekenhuis verzorgt FysioHolland STTC medisch fitness. Bij medisch fitness begeleidt je cliënten die onder begeleiding wil sporten. Dit kan zijn omdat ze net geopereerd zijn, maar dit hoeft niet.
De locatie Loosdrecht bevindt zich in een praktijk in een woonwijk waar ook andere therapeuten met verschillende specialisaties, bijvoorbeeld manueel therapie, werkzaam zijn.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie
• Je bent in het bezit van een AED/reanimatie diploma of bent bereid om deze te behalen
• Ervaring in de fysiotherapie is een pré
• Affiniteit met begeleiding van medische fitnessgroepen is een pré
• Werken in de avond en/of op zaterdag is wenselijk
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anna-Carina Walraven via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Noord-Brabant

Bedrijf: FysioHolland JOFIB B.V.
Standplaats: Oud Gastel
Start datum: Zo snel mogelijk
Aantal uur: Minimaal 32 uur per week 

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeut? Heb jij een master in de fysiotherapie (of ben je in opleiding) en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Oud Gastel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over FysioHolland JOFIB

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

FysioHolland JOFIB is voornamelijk gevestigd in en nabij multidisciplinaire centra zoals gezondheidscentra, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken. Net als FysioHolland, biedt zij een doelgroepgericht, specialistisch aanbod aan fysiotherapie.

Vanaf februari werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. In verband met de uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een master fysiotherapeut (in opleiding) voor onze praktijk in Oud-Gastel, die FysioHolland JOFIB helpt te professionaliseren.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers;
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
 • Een goed ingerichte praktijkruimte;
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie;
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie;
 • Een master in de fysiotherapie (afgerond of in opleiding), bij voorkeur in de Geriatrie en Oncologie;
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio;
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk.

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anna-Carina Walraven (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf:  FysioHolland JOFIB B.V.
Standplaats: Tilburg
Start datum: Zo spoedig mogelijk
Aantal uur: Uit te bouwen agenda

Ben jij een afgestudeerde fysiotherapeut die ondernemend, innovatief en flexibel is? Lijkt het je een uitdaging om met onder andere cliënten van sportverenigingen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over FysioHolland JOFIB

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden. FysioHolland JOFIB is voornamelijk gevestigd in en nabij multidisciplinaire centra zoals gezondheidscentra, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken. Net als FysioHolland, biedt zij een doelgroepgericht, specialistisch aanbod aan fysiotherapie.

Vanaf 2017 werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Als groeiende organisatie zoeken wij een collega fysiotherapeut voor ons team in Tilburg. De praktijk bevindt zich in Club Pellikaan in Tilburg West. De Club beschikt over veel moderne trainingsfaciliteiten (bijv. fitness en zwembad). Naast fysiotherapie worden er verschillende sportprogramma’s en beweegprogramma’s aangeboden. Als junior fysiotherapeut kom je te werken in een team met verschillende specialismen, zoals sportfysiotherapie en manuele therapie.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Je bent bereid om op zaterdag te werken
 • Je hebt affiniteit met fitness
 • Je bent bereid cursussen of scholing te volgen
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anna-Carina via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Limburg

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Maastricht
Start datum: 1 december 2018
Aantal uur: 4 uur met uitbreidingsmogelijkheden

Ben jij een ondernemende kinderfysiotherapeut (in opleiding)? Heb jij affiniteit met kinderen en lijkt het je een uitdaging om het aanbod van kinderfysiotherapie verder uit te bouwen en vorm te geven in de omgeving van Maastricht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie,
sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
– Een korte lijn met de verwijzers
– Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
– Een goed ingerichte praktijkruimte
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
– Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

FysioHolland Maastricht is gevestigd in Club Pellikaan Maastricht. Deze luxe health club beschikt over een grote fitness afdeling, zwembad, spinning / aerobicszalen, Multi hal en diverse ruimtes voor racketsporten. Tevens is er een multidisciplinair team aanwezig om de cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen met het behalen van zijn of haar doel. Onze fysiotherapeuten zien een grote variatie aan cliënten.

Wat we van jou verwachten:
– Een afgeronde opleiding fysiotherapie
– Een master kinderfysiotherapie of in opleiding (minimaal tweede jaar student)
– Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Anna-Carina Walraven via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Utrecht

Bedrijf: FysioHolland Medicort B.V.
Standplaats: Locaties Amsterdamsestraatweg & Youké Houten
Startdatum: Zo snel mogelijk
Aantal uur: 24 – 32 uur per week (deels uitbouwen eigen agenda)

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel en vind je het een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsprofiel
Bij FysioHolland Medicort werken specialisten in fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Onze collega’s halen met persoonlijke aandacht het beste uit het bewegingspotentieel van hun cliënten. FysioHollandMedicort streeft een doelgerichte, multidisciplinaire (keten) aanpak na en zoekt continu naar nieuwe, betere behandelmethoden en innovatieve samenwerkingsverbanden.

Het team kinderfysiotherapie bestaat uit 5 kinderfysiotherapeuten, waaronder masters en masters in opleiding. Zij zijn werkzaam op verschillende praktijken en open scholen voor speciaal onderwijs waar ze kinderen van 3 tot 7 jaar zien met ontwikkelingsachterstanden, gedragsproblemen en autisme. Op de praktijklocaties werk je samen met o.a. de sportfysiotherapeut, manueel therapeut en oefentherapeut. Binnen de kinderfysiotherapie liggen nog veel mogelijkheden in het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden en ketenzorg.

Wat je van ons kunt verwachten:
● Een korte lijn met de verwijzers;
● Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten;
● Een goed ingerichte praktijkruimte;
● Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie;
● Een lerende organisatie waarbij je ruimte en mogelijkheden heb om je verder te ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten:
● Een geregistreerd Master kinderfysiotherapeut
● Affiniteit met sensomotorische integratie, voorkeur voor SI opleiding.
● Ervaring op het gebied van kinderen met ontwikkelingsproblematiek en gedragsproblematiek (ASS).
● Zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband kunnen werken
● Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk
● Je bent woonachtig in de regio Utrecht
● Je vindt het leuk om binnen en met het team kinderfysiotherapie nieuwe initiatieven te ontplooien
● Je herkent jezelf in: ondernemend persoon, resultaatgericht, proactief en communicatief vaardig ten aanzien van de patiëntjes, collegae fysiotherapeuten en artsen

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring in te zetten om verder te bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: Zwembad Waterwijs – onderdeel van FysioHolland
Standplaats: Utrecht (wijk Kanaleneiland)
Start datum: Per direct
Aantal uur: 12 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding van uren
Werkdagen: in overleg, in ieder geval beide weekenddagen

Ben jij een energieke en klantgerichte zweminstructeur? Dan is Zwembad Waterwijs op zoek naar jou! FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland.
We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan waaronder doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Zwembad Waterwijs maakt onderdeel uit van FysioHolland. In het extra verwarmde zwembad (33 graden) wordt hydrotherapie gegeven, diverse vormen van Bewegen in Water, ABC- en Overlevingszwemmen. Ons team van 4 zweminstructeurs zoekt een nieuwe collega.

Als zweminstructeur heb je de volgende verantwoordelijkheden:
– Het geven van zwemlessen aan kinderen en doelgroepen op kwalitatief hoog niveau.
– Leveren van een bijdrage aan de verbetering van het zwemonderwijs/dienstverlening intern en aan de tevredenheid van klanten
– Het verzorgen van diverse administratieve werkzaamheden (bijv controle en registratie van aanwezigheid van deelnemers en het bijhouden van de vorderingenregistratie (Plan-Plan)).
– Een bijdrage leveren aan de hygiëne van het bad door het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?
– Basisberoepsopleiding Instructeur zwem ABC
– Bekend met het werken met NRZ licentie-eisen
– In het bezit van een geldig EHBO- en reanimatiediploma voor kinderen en volwassenen;
– Relevante werkervaring
– Proactieve & energieke persoonlijkheid;
– Resultaatgericht, denken in mogelijkheden & kansen;
– Klantgericht en flexibele instelling.

Wat bieden we jou?
– Een prettige werksfeer in een enthousiast team;
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie;
– 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag in mei;
– Reiskostenvergoeding.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met HR via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Helaas, deze vacature is inmiddels al vervuld. Bekijk al onze vacatures in ons vacatureoverzicht.

Voor meer informatie over deze of andere functies kunt u contact opnemen met afdeling HR via 030 727 1550 of sollicitatie@fysioholland.nl

Bedrijf: FysioHolland Medicort B.V.
Standplaats: Utrecht, locatie Kampong
Start datum: Januari 2019
Aantal uur: 32 uur

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met sport-fysiotherapie en lijkt het je een uitdaging om je cliënten-kring verder uit te bouwen op een toplocatie in Utrecht

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij FysioHolland Medicort werken specialisten in fysiotherapie, sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Met vestigingen op diverse locaties en in verschillende (top)-sport gespecialiseerde ziekenhuizen en klinieken kunnen wij snel en effectief diensten verlenen aan onze doelgroep. Daarnaast begeleiden onze professionals verschillende bonden en (top)-sporters in binnen- en buitenland. Onze collega’s halen met persoonlijke aandacht het beste uit het bewegingspotentieel van hun cliënten. FysioHolland Medicort streeft een doelgerichte, multidisciplinaire (keten) aanpak na en zoekt continu naar nieuwe, betere behandelmethoden en innovatieve samenwerkingsverbanden. Wij zijn een strategische partner van zorgverzekeraars en hebben een pluspraktijk-status.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte op een sportlocatie
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij je ruimte en mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Je hebt een sport-achtergrond of aantoonbare affiniteit met sport
 • Flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden/weekend sportteams te begeleiden
 • Goed netwerk en samenwerkingsverbanden in Utrecht en je vindt het leuk om nieuwe initiatieven te ontplooien
 • Je werkt volgens de auditeisen van een plus-praktijk
 • Je herkent jezelf in: ondernemend persoon, resultaatgericht, pro-actief en communicatief vaardig met zowel de patiënten, collegae fysiotherapeuten, artsen en externe stakeholders.
 • Bij gelijke geschiktheid gaat, gezien de samenstelling van het team, onze voorkeur uit naar een vrouw.

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Matthijs Huinck (06-55785661).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zeeland

Bedrijf: FysioHolland JOFIB B.V.
Standplaats: Middelharnis en Oude-Tonge
Start datum: zo snel mogelijk
Aantal uur: 20 uur per week 

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeut? Heb jij een master in Geriatrische Fysiotherapie of ben je hiervoor in opleiding? En lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Middelharnis en Oude-Tonge?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over FysioHolland JOFIB

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

FysioHolland JOFIB is voornamelijk gevestigd in en nabij multidisciplinaire centra zoals gezondheidscentra, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken. Net als FysioHolland, biedt zij een doelgroepgericht, specialistisch aanbod aan fysiotherapie.

Vanaf februari werkt JOFIB intensief samen met FysioHolland. Door de samenwerking wordt ons zorgaanbod verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Als groeiende organisatie zoeken wij een collega fysiotherapeut voor ons team in Middelharnis en Oude-Tonge, die FysioHolland JOFIB helpt te professionaliseren.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Een afgeronde master in Geriatrische Fysiotherapie (of i.o.)
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitaties@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op Anna-Carina Walraven via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zuid-Holland

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam Walenburg
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Aantal uur: 16 uur per week cliëntencontact en 4 uur per week managementtaken

Ben jij een ervaren fysiotherapeut? Ben je ondernemend en vind je het een leuke uitdaging om als locatiemanager de praktijklocatie samen met je team naar een hoger plan te tillen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het aansturen van een team van professionals geeft jou energie. Als locatiemanager draag je de missie, visie en strategische doelstellingen van FysioHolland uit en ben je in staat om de collega’s te coachen en in te spelen op hun operationele wensen. Je denkt na over de strategie van de locatie, bouwt bestaande programma’s uit en bent het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s. Daarnaast behoudt je affiniteit met het vak door zelf aan de slag te gaan als fysiotherapeut.

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
– Een korte lijn met de verwijzers
– Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
– Een goed ingerichte praktijkruimte
– Mogelijkheid voor overname van een agenda
– Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
– Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:
– Een afgeronde opleiding fysiotherapie
– Minimaal 3-5 jaar ervaring als fysiotherapeut
– Specialisatie in fysiotherapie is wenselijk
– Ervaring met managementtaken is een pre
– Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
– Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Talia Baarends via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam Noord (Schieweg)
Startdatum: november 2018 tot en met januari 2019
Aantal uur: 18 – 26 uur

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met oncologie en/of oedeem fysiotherapie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Mogelijkheid tot (vaste) aanstelling bij wederzijde welbevinden
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

De praktijk bevindt zich in een gezondheidscentrum aan de Schieweg in Rotterdam. In het
gezondheidscentrum zijn meerdere disciplines werkzaam. Huisartsen praktijk Buckley en FysioHolland locatie Schieweg werken nauw samen aan het welzijn van onze cliënten. Wij focussen ons op (chronische) cliënten met oncologie- en hartproblematiek, COPD, DM2, chronische rugklachten en kinderen met overgewicht. We werken in een team van drie fysiotherapeuten en een personal trainer. FysioHolland Schieweg heeft een grote oefenzaal waar wij grotendeels van de tijd te vinden zijn.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Een afgeronde opleiding oncologie en/of oedeem
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Talia Baarends via (030) 727 15 50.

fysioholland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam Walenburgerweg
Start datum: zo snel mogelijk
Aantal uur: Uit te bouwen agenda tot 20 uur

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met diverse doelgroepen vanuit de algemene fysiotherapie en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Rotterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Een korte lijn met de verwijzers
 • Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
 • Een goed ingerichte praktijkruimte
 • Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
 • Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Voor onze locatie op de Walenburgerweg zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior fysiotherapeut, die ons huidige team van drie collega’s komt versterken. De locatie Walenburgerweg bevindt zich in een dichtbevolkte wijk, waarin het mogelijk is om aan-huis consulten te doen. Naast de werkzaamheden op deze locatie, is een eventuele doorgroei naar andere huidige of nieuwe locaties mogelijk.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Je hebt 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring
 • Het verzorgen van behandelingen aan huis
 • Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en (collega-)specialisten in de regio
 • Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk en de KNGF verslagleggingsrichtlijn

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk?Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

fysioholland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam Sport Performance Centre Rijnmond
Start datum: Zo snel mogelijk
Aantal uur: 20 uur per week

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met sportfysiotherapie en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Rotterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

De praktijk bevindt zich in het Sport Performance Centre Rijnmond (SPC), hier maken wij onder andere gebruik van de sportzaal.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie
• Een master sportfysiotherapie
• Een eigen netwerk en aanloop van patiënten
• Samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Talia Baarends via (030) 727 15 50.

fysioholland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam Topsportcentrum
Start datum: Zo snel mogelijk
Aantal uur: 25-30 uur per week

Ben jij ondernemend, innovatief en flexibel? Heb jij affiniteit met sportfysiotherapie en lijkt het je een uitdaging om je cliëntenkring verder uit te bouwen middels je eigen netwerk in de omgeving van Rotterdam?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

De praktijk waarin je als sportfysiotherapeut aan de slag gaat, bevindt zich in Topsportcentrum (TSC) naast Stadion de Kuip en beschikt over een eigen oefenruimte. De cliënten populatie bestaat voornamelijk uit cliënten met sportachtergrond veelal met orthopedische klachten. Binnen FysioHolland TSC heeft elke therapeut zijn eigen ‘’cliëntendoelgroep’’ waardoor het mogelijk is je binnen een deelgebied te ontwikkelen tot specialist.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie
• Een master sportfysiotherapie
• Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via (030) 727 15 50.

fysioholland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Rotterdam
Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Aantal uur: 24-28 uur per week managementtaken en 12-16 uur per week cliëntencontact

Ben jij een ervaren fysiotherapeut? Ben je ondernemend en vind je het een leuke uitdaging om als clustermanager de praktijklocaties samen met je team naar een hoger plan te tillen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het aansturen van een team van professionals geeft jou energie. Als clustermanager draag je de missie, visie en strategische doelstellingen van FysioHolland uit en ben je in staat om de collega’s te coachen en in te spelen op hun operationele wensen. Je denkt na over de strategie van de locaties, bouwt bestaande programma’s uit en bent het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s. Daarnaast behoudt je affiniteit met het vak door zelf aan de slag te gaan als fysiotherapeut.

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een korte lijn met de verwijzers
• Mogelijkheid om multidisciplinaire activiteiten op te zetten
• Een goed ingerichte praktijkruimte
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
• Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat.

Wat we van jou verwachten:
• Een afgeronde opleiding fysiotherapie
• Minimaal 3-5 jaar ervaring als fysiotherapeut
• Specialisatie in fysiotherapie is wenselijk
• Ervaring met managementtaken is een pré
• Een netwerk en samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en specialisten in de regio
• Je werkt volgens de auditeisen van een PLUS-praktijk

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de locatie en functie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Talia Baarends via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures serviceteam

Naast nieuwe collega’s voor in onze praktijken zoeken wij met enige regelmaat nieuwe collega’s die het serviceteam in Nieuwegein komen versterken. Het serviceteam in Nieuwegein biedt de praktijken ondersteuning bij diverse overhead taken zoals facilitaire zaken, administratie, personeelszaken en marketing en communicatie. Lijkt het jou leuk om op deze manier een steentje bij te dragen aan het gezonder en actiever maken van Nederland? Bekijk onderaan de pagina snel de vacatures voor het serviceteam!

Helaas, deze vacature is inmiddels al vervuld. Bekijk al onze vacatures in ons vacatureoverzicht.

Voor meer informatie over deze of andere functies kunt u contact opnemen met afdeling HR via 030 727 1550 of sollicitatie@fysioholland.nl

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Nieuwegein, nabij Utrecht
Startdatum: In overleg
Aantal uur: 24-40 uur per week (min. 20 weken)

Ben je gek op schrijven, weet je van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke stage in de marketing en communicatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw werkdag als stagiair marketingcommunicatie
Een nieuwe werkdag: je hebt er zin in! Binnenkort wordt de AfsprakenApp gelanceerd binnen één van de praktijken. Je bestelt het drukwerk voor de praktijken en zorgt dat alle interne en communicatie wordt verstuurd. Vervolgens voeg je zoekwoorden toe in het CMS van de website, zodat we beter vindbaar worden voor zoekmachines. Na een gezellige lunchpauze plaats je de foto van een nieuwe collega op de website en check je of er nieuwtjes zijn voor social media. Tot slot ga je aan de slag met de externe nieuwsbrief aan cliënten.

Wat ga je doen?

 • Je helpt bij het onderhouden van onze social media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+
 • Je werkt mee aan een betere online vindbaarheid (SEO)
 • Je past promotiemateriaal als flyers, posters en kaartjes aan
 • Je ondersteunt bij de communicatie over aankomende events
 • Je denkt mee over nieuwe marketingacties
 • Je houdt de website up to date
 • Je geeft wijzigingen door aan online zorgzoekers zoals Zorgkaart Nederland
 • Je schrijft en plaatst pakkende teksten voor de website, nieuwsbrief en social media
 • Ondersteuning bij overige marketingcommunicatie projecten zoals het opzetten van een interne webshop, beeldbank of mede-organiseren van een fotoshoot.

Wat krijg je daarvoor terug? 

 • Allround marketingcommunicatie stage waar je veel kunt leren
 • Zeer goede werksfeer in een jong team!
 • Werken in een informeel en snelgroeiende organisatie
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Persoonlijke begeleiding
 • Stagevergoeding

Je werkt nauw samen met twee marketing- en communicatiemedewerkers en online specialist onder leiding van de marketing manager en commercieel directeur. 

Wie ben jij? 

 • Je zit in het derde of vierde jaar van je marketing- en/of communicatieopleiding (Hbo)
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal drie dagen in marketing en communicatie
 • Je bent nauwkeurig, enthousiast en een aanpakker
 • Je hebt affiniteit met social media
 • Je vindt het leuk om meer te leren over SEO
 • Je bent creatief en hebt een vlotte pen
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

FysioHolland is een groeiende fysiotherapieorganisatie met meer dan negentig praktijken in heel Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en oefentherapie.

Ben jij de stagiair marketingcommunicatie die we zoeken?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Danja Visser via (030) 727 15 50.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Bedrijf: FysioHolland B.V.

Standplaats: Nieuwegein

Aantal uren per week: 32 – 40 uur

Startdatum: Per direct

Ben jij de zelfstandige, commerciële en doortastende projectmanager die wij zoeken?

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en servicegericht is. Je gaat onze commerciële afdeling organisatorisch en administratief ondersteunen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het plannen, organiseren en afstemmen van projecten en lopende zaken binnen de afdeling. Daarnaast fungeer je als sparringpartner en ‘spin in het web’ voor de commercieel directeur en andere proceseigenaren. Hierbij ben je de schakel richting het serviceteam en vertaal je inhoudelijke besluiten, discussies en gestelde vragen naar concrete acties. Tot slot ben je goed met Excel, heb je van nature een commerciële instelling en zie je het als een uitdaging om alles op rolletjes te laten lopen. Overzicht bewaren is voor jou geen probleem, je bent flexibel en weet van aanpakken.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons jonge en enthousiaste team en heb jij zin in deze uitdaging? Kom dan ons serviceteam versterken in Nieuwegein!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Projectplannen maken;
 • Bewaken van deadlines binnen projecten;
 • Afspraken plannen en inhoudelijk voorbereiden;
 • Beleidsdocumenten uitwerken;
 • Verwerken van data en het opstellen van begrotingen.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Project Management, Commerciële economie, Bedrijfskunde of vergelijkbare opleidingen;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Ervaring met MS Excel en Google omgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent zelfstandig, stressbestendig en een flexibele teamspeler met probleemoplossend vermogen.

Wat wij bieden:

 • 32 – 40-urige werkweek met flexibele werktijden;
 • Een salaris in overeenstemming met het niveau van de functie;
 • Een baan met veel afwisseling, waarbij je als ‘spin in het web’ contact hebt met iedereen in de organisatie;
 • Je werkt in een jong, dynamisch team met een open, informele werksfeer.

Ben jij degene die we zoeken? Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Melisse Zieltjens – 030 727 15 50 – www.fysioholland.nl

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Nieuwegein
Startdatum: Zo snel mogelijk
Aantal dagen: 36 – 40 uur

Ben jij dé rechterhand die Boris van der Vorst – onze algemeen directeur van FysioHolland – zoekt?

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapie organisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Het centrale serviceteam in Nieuwegein (45 collega’s) ondersteunt de praktijken van FysioHolland op het gebied van management, financiën, facilitaire zaken, communicatie, hr en telefonie en binnen het team zoeken wij een nieuwe PA voor Boris.

Als directie/project assistent ben je een echte ‘duizendpoot’. Je ondersteunt Boris in zijn dagelijkse werk en je helpt met jouw organiserend vermogen om alles op rolletjes te laten verlopen. Het is dus belangrijk dat je stressbestendig, oplossingsgericht en proactief bent. Daarnaast ben je onmisbaar binnen de organisatie omdat je ervoor zorgt dat de ondersteuning bij de acquisitie processen goed verloopt (w.o. notuleren tijdens het acquisitie overleg, up-to-date houden & bewaken van het acquisitie-overzicht en eigen acties uitzetten & afronden). Jouw enthousiasme, samenwerkend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hiervoor essentieel.

Wat je van ons kunt verwachten:
● Een baan met veel afwisseling, waarbij je contact hebt met iedereen in de organisatie.
● Een jonge en dynamische organisatie, met een informele werksfeer.
● Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie.
● Een lerende organisatie waarbij je ruimte en mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten:
● HBO denk- en werkniveau.
● Minimaal 3 jaar werkervaring.
● Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
● Goede kennis en vaardigheid met Google mail & drive.
● Je bent zelfstandig, stressbestendig en een flexibele teamspeler met een probleemoplossend vermogen.

Kijk je ernaar uit jouw kennis en ervaring in te zetten en ons team te versterken? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Melisse Zieltjens via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Nieuwegein
Aantal uren per week: 24 – 40 uur
Start datum: Februari 2019
Stageduur: Minimaal 4 maanden

Ben je zelfstandig, beschik je over een flinke dosis ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Dan ben je bij FysioHolland aan het juiste adres!

FysioHolland is een dynamische en groeiende fysiotherapieorganisatie met ruim 100 praktijklocaties door heel Nederland. Wij streven ernaar voorloper binnen de sterk ontwikkelende zorgmarkt te zijn én te blijven. Onze fysiotherapeuten zijn op de hoogte van de laatste specialistische kennis en delen deze met collega’s.

Wat je van de stage kan verwachten:
• Ondersteuning bij alle facilitaire zaken
• Processen verbeteren
• Uitwerken protocollen om processen te standaardiseren
• Begeleiden van verbouwingen
• Locaties auditproof maken
• Contact onderhouden met leveranciers
• Beheer leverancierscontracten
• Inrichten van oefenzalen, behandelkamers en wachtruimtes
• Brandveiligheid van de locaties bewaken
• Schoonmaak regelen voor de locaties
• Internet en telefonie regelen voor de locaties
• Storingen en reparaties uitzetten
• Offertes opvragen voor grote aanschaffen
• Beheer bedrijfskleding
• Archivering

Naast bovengenoemde taken werk je mee om alle facilitaire zaken te regelen die nodig zijn om onze praktijklocaties draaiende te houden. De exacte invulling van de meewerkactiviteiten vindt in overleg plaats en kan afgestemd worden op de opleidingscriteria en persoonlijke interesse.

Wat je van ons kunt verwachten:
• Een jonge dynamische organisatie
• Mogelijkheden om je zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen
• Goede begeleiding met de ruimte om te leren
• Een stagevergoeding

Wat we van jou verwachten:
• Je bent 2e, 3e of 4e-jaars HBO student in de richting van facility of business management
• Je bent proactief, ambitieus en een teamplayer
• Je hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit
• Je hebt goede kennis van MS Office en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Denk jij dat je een positieve bijdrage kan leveren aan onze organisatie? Stuur je CV en motivatiebrief (o.v.v. de functie en locatie) naar sollicitatie@fysioholland.nl. Voor meer informatie over deze stage neem je contact op met Jacky van Angelen – 030 727 15 50 – www.fysioholland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf: FysioHolland B.V.
Standplaats: Nieuwegein
Start datum: Per direct
Aantal uur: 24 – 32 uur per week
Werkdagen: In overleg

Ben jij dé bevlogen en klantgerichte digitale specialist? Dan is FysioHolland op zoek naar jou!

FysioHolland is met ruim 100 praktijken de grootste fysiotherapieorganisatie van Nederland. We bieden naast fysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie en doelgroepgerichte beweegprogramma’s. We doen er alles aan om onze cliënten, op een verantwoorde manier, zo snel mogelijk (weer) gezond en actief te krijgen én te houden.

Vanuit het centrale serviceteam in Nieuwegein worden de praktijken van FysioHolland ondersteund op het gebied van digitale werkplek, facilitaire zaken, financiën, marketing & communicatie, HR en telefonie. Samen met de collega’s van het serviceteam kun je snel schakelen in de dynamische omgeving, daarbij zijn eigenschappen als stressbestendig en resultaatgericht zeer gewenst. In verband met uitbreiding binnen ons digitale werkplek team (2 collega’s) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Als digitale werkplekmedewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:
• Uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden binnen o.a. Electronisch Patienten Dossiers (EPD), server accounts, online diensten (FysioHolland App), Google Suite, registratie in zorgsystemen, contact met zorgverzekeraars;
• Beheer van de digitale werkplek mailaccounts en helpdesk / trouble-shooting;
• Project ondersteuning & uitvoering zoals: optimaliseren / uniformeren EPD FysioHolland, gebruik en implementatie G-Suite, implementeren online aanmeldingen/afspraken; Uitvoeren van acties / processen die voortkomen uit integraties van nieuwe praktijken. Administratie beheerdersconsole G-Suite

Wat verwachten we van jou?
• MBO werk en denk niveau;
• Ervaring en affiniteit met het werken met computers en verschillende software systemen;
• Autonoom kunnen werken;
• Resultaatgericht, denken in mogelijkheden & kansen;
• Klantgericht en flexibele instelling (snel kunnen schakelen en geen ‘9 tot 5’ mentaliteit);
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?
• Een prettige werksfeer in een enthousiast en ambitieus team;
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie;
• 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag in mei;
• Reiskostenvergoeding.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Laurens Boudesteijn of Alwin de Wit via (030) 727 15 50.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Staat er niets voor jou tussen, maar voel je wel de klik?

Overtuig ons met een goede motivatie en prikkelend CV en wie weet zien we elkaar snel.

Solliciteren of meer weten?

Neem contact op met HR via sollicitatie@fysioholland.nl of bel (030) 727 15 50.

Let op:

 • Staat u op het punt bij ons te solliciteren? Vergeet dan niet uw cv én motivatiebrief mee te sturen.
 • Bij de vacatures wordt geen sluitingsdatum genoemd, de vacatures worden gesloten op het moment wij voldoende geschikte kandidaten hebben.
 • Op onze website vindt u alle actuele vacatures (op Indeed en/of andere websites kunt u verouderde vacatures tegenkomen, dit in verband met de tijd die dergelijke websites nodig hebben om hen gegevens bij te werken.