Mijn naam is Taco Lentz, fysiotherapeut en master manueel therapeut. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met lage rugklachten, heupklachten, middenrug, bovenrug, ribklachten en nek- en schouderklachten. Ik gebruik regelmatig de behandelmethode van  McKenzie. Daarnaast heb ik de opleiding gevolgd voor het behandelen van kinderen met een voorkeurshouding / scheefstand van de nek (HCFS, Hoog Cervicale Functie Stoornissen, voorheen Kiss geheten).Ik werk momenteel voor FysioHolland Amsterdam Oost MCO en Amsterdam Oost Blassiusstraat. 

Mijn doel is om samen met de cliënt te werken aan het herstel van de klachten en samen te streven naar klachtenvrij leven, sporten en werken.

Contact Taco Lentz

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jou onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.