Algemene fysiotherapie

Je bent hier:

Algemene fysiotherapie

Het lichaam is een knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoe veel we bewegen als het lichaam even niet meer meewerkt. De fysiotherapeut begeleidt bij acute of langdurige lichamelijke klachten, zoals rug-, nek en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Met fysiotherapie voorkomt u dat uw klachten verergeren of terugkeren.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat doet de fysiotherapeut?

Tijdens de eerste afspraak bespreekt u uw klacht met de fysiotherapeut. De fysiotherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht en doet mogelijk kort fysiek onderzoek. Daarna wordt er samen met u een behandelplan bepaald. Een onderdeel hiervan kan zijn dat u spierversterkende of mobiliserende oefeningen doet. Ook krijgt u oefeningen mee die zelfstandig kunt uitvoeren. Zo werken we efficiënt aan uw herstel!

Fysiotherapie bij u in de buurt

De praktijken van FysioHolland zijn PLUS-gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zorgverzekeraars. Onze fysiotherapeuten hebben ieder hun eigen specialisme(n), waardoor we u gericht kunnen behandelen. Voor algemene fysiotherapie heeft u meestal geen verwijzing of verwijsbriefje van uw huisarts nodig. U kunt meteen een afspraak maken met een fysiotherapeut bij u in de buurt. Stap gerust eens binnen bij een van onze praktijken of bel ons voor meer informatie. 

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht ter been of heeft u bijvoorbeeld net een operatie achter de rug? Dan is het mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Hiervoor heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs voor een behandeling aan huis, zodat u zo snel mogelijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken.

"Ik wilde mijn spieren laten rusten door op bed te gaan liggen en pijnstillers te slikken. Van de fysiotherapeut heb ik geleerd dat het belangrijk is om juist te blijven bewegen, en het helpt echt!"

Sander, 31 jaar, acute rugklachten

Afspraak algemeen fysiotherapeut

Voor algemene fysiotherapie kunt u terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij u in de buurt.

Search
Zoeken

Maak een afspraak