Mijn naam is Stef Has en ben Msc orthomanueel therapeut. Ik ben MSU echografist en casemanager op het schouder-elleboog centrum Tergooi. Tevens gespecialiseerd in sportorthopedische revalidatie, traumatologie, extended scope en handtherapie. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden bij klachten zoals schouder, elleboog en nek- en rugklachten. Ik werk momenteel voor FysioHolland STTC  Weesp en het Sport en beweegcentrum Tergooi.

Ik werk nauw samen met verschillende disciplines in het ziekenhuis, met name (orthopedisch) chirurgen, radiologen, neurologen en sportartsen en ben aangesloten bij het schouder netwerk Amsterdam, FVGO schouder en orthopedie netwerk.

Als orthomanueel therapeut betrek ik de hele bewegingsketen. Het doel hiervan is om functiestoornissen, waaruit de klachten zijn ontstaan, c.q. de klachten die het gevolg zijn van functiestoornissen, te analyseren en vervolgens te behandelen zodat optimaal bewegen weer mogelijk is. Hierna begeleid ik ook graag met een leuke gevarieerde training.

Zelf heb ik verschillende sporters en teams begeleid oa hockey, rugby, schaatsen (langebaan), volleybal, handbal, klim en boulderaars. Bij mij ben je aan het juiste adres om je te laten behandelen met sport orthopedische klachten.

Contact Stef Has

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest).