Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

FysioHolland Weesp

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 18.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 18.00 uur
 • Woensdag8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Fysiotherapie Weesp

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heeft u regelmatig last van uw nek, schouders of rug? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Weesp heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. U kunt ons vinden in het Regionaal Medisch Centrum Tergooi Weesp. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut uw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaart u hierdoor in het dagelijks leven? Op basis hiervan stelt u samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft u mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe u uw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor uw klachten afnemen.

Het team

ico1

Fysiotherapie voor sporters

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wilt u snel weer op het veld staan? Pijnvrij uw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

ico2

Echografie Weesp

Ervaart u al langere tijd pijn en komt u hier maar niet van af? Is het niet duidelijk waar de pijn vandaan komt? Dan kan echografie u helpen! Echografie is een ongevaarlijke en pijnloze methode waarbij we uw spieren, zenuwen en gewrichten in beeld brengen. Aan de hand van echobeelden kan de therapeut bepalen wat de mogelijke oorzaak is en direct een effectief behandelplan opstellen. Vragen of direct een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

ico3

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw fysiotherapeut specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Hilversum De Meent

 • De Meent 6
  1218 CB Hilversum
 • (035) 693 51 26

Naarden

 • Amersfoortsestraatweg 10A
  1411 HC  Naarden
 • (035) 820 03 92

Naarden Bergman Clinics

 • Rijksweg 69
  1411 GE, Naarden
 • 088 708 08 00

Amsterdam Zuidoost Koornhorst

 • Koornhorst 62
  1104 JB  Amsterdam
 • (020) 694 40 75

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak