Opening Weesp fysioholland
sterren icon - fysioholland

Vijfsterren fysiotherapie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 2695 beoordelingen.

Opening Weesp fysioholland

FysioHolland Weesp

Openingstijden

 • Maandag8.00 – 19.00 uur
 • Dinsdag8.00 – 18.00 uur
 • Woensdag8.00 – 18.00 uur
 • Donderdag8.00 – 18.00 uur
 • Vrijdag8.00 – 18.00 uur

Inloopspreekuur

Maandag         17.30 – 18.30 uur

Graag aanmelden via weesp@fysioholland.nl.

Fysiotherapie Weesp

Lichamelijke pijn kan jou behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb jij regelmatig last van jouw nek, schouders of rug? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Weesp heeft specialistische fysiotherapeuten in huis om jou de beste zorg te kunnen bieden. Jij kunt ons vinden in het Regionaal Medisch Centrum Tergooi Weesp. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, jij bent bij ons in goede handen.

Tenslotte hebben ook een aantal fysiotherapeuten bij FysioHolland Weesp korte lijnen met het Beweegcentrum Tergooi, voor sport en orthopedische revalidatie. Deze locatie beschikt over de laatste technologie voor het uitvoeren van sportspecifieke testen en vertegenwoordigt de meeste sportclubs in de regio. Meer weten? Klik dan hier.

Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut is specialist op het gebied van bewegen. Een behandeling bij de fysiotherapeut start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek onderzoekt de fysiotherapeut jouw klachten. Wat is bijvoorbeeld de intensiteit en duur van de klacht en welke beperkingen ervaar jij hierdoor in  het dagelijks leven. Op basis hiervan stel jij samen met de fysiotherapeut een doel en persoonlijk behandelplan op. De fysiotherapeut geeft jou mogelijk huiswerkoefeningen en tips hoe jij jouw bewegingspatroon kunt verbeteren waardoor jouw klachten afnemen.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Fysiotherapie voor sporters

Sportblessure opgelopen? Als sportliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om snel weer op het oude niveau te kunnen sporten. Een (sport)blessure zoals een knie- of enkelblessure kan daarbij in de weg staan. Ons team bestaat uit gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten, we begeleiden sporters van alle niveaus naar herstel. Wil jij snel weer op het veld staan? Pijnvrij jouw sport beoefenen? Neem direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Echografie Weesp

Ervaar jij al langere tijd pijn en komt jij hier maar niet van af? Is het niet duidelijk waar de pijn vandaan komt? Dan kan echografie jou helpen! Echografie is een ongevaarlijke en pijnloze methode waarbij we jouw spieren, zenuwen en gewrichten in beeld brengen. Aan de hand van echobeelden kan de therapeut bepalen wat de mogelijke oorzaak is en direct een effectief behandelplan opstellen. Vragen of direct een afspraak plannen? Neem contact met ons op.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb jij alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang jij herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kan jij de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw fysiotherapeut specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jou aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

Hilversum De Meent

 • De Meent 6
  1218 CB Hilversum
 • (035) 693 51 26

Naarden

 • Amersfoortsestraatweg 10A
  1411 HC  Naarden
 • (035) 820 03 92

Naarden Bergman Clinics

 • Rijksweg 69
  1411 GE, Naarden
 • 088 708 08 00

Amsterdam Zuidoost Koornhorst

 • Koornhorst 62
  1104 JB  Amsterdam
 • (020) 694 40 75

"Eindelijk iemand die niet alleen helpt mijn maandenlange schouderpijn sterk te verminderen, maar ook nog eens met me meedenkt over mijn zorgverzekering en rustig nog een keer iets uitlegt als ik het niet begrijp."

Elly, 45 jaar, frozen shoulder

Maak een afspraak