Sportfysiotherapie

Je bent hier:

Sportfysiotherapie

Blessures kunnen uw sportplezier en prestaties behoorlijk in de weg staan. Heeft u een (beginnende) blessure of keren uw klachten steeds terug? Dan doet u er goed aan om eens een afspraak te maken bij een sportfysiotherapeut. Sportfysiotherapie is er op gericht om uw (sportgerelateerde) klachten te behandelen, zodat u uw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen. Wilt u weer pijnvrij uw sport kunnen beoefenen? Maak dan snel een afspraak bij één van onze (sport)fysiotherapeuten.

app-icon

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App-Store-Logo-300x150

Fysiotherapie bij sportblessures

Als sporter wilt u zich actief en vrij kunnen bewegen. Klachten en blessures kunnen u hierin flink beperken. Ervaart u klachten aan bijvoorbeeld uw knie, enkel, heup, schouder en/of rug tijdens of na het sporten? Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sportklachten en hebben kennis van sport specifieke oefeningen om zo gericht aan uw herstel te kunnen werken. Wilt u zo snel mogelijk weer zonder pijn en met plezier sporten? Neem dan contact op met een praktijk bij u in de buurt.

Behandeling bij sportgerelateerde klachten

De behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de spierkracht, bewegingsvrijheid en stabiliteit van het kniegewricht. Indien nodig maken we gebruik van echografie om eventueel letsel op te sporten en te diagnosticeren. Samen met de therapeut gaat u aan de slag in de oefenzaal om uw klacht te verminderen. Mocht het nodig zijn, voorzien we u van medical taping. Onze therapeuten werken nauw samen met diverse sportspecialisten, orthopeden, verenigingen en sportteams en begeleiden zowel amateur- als topsporters. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Fysiotherapie bij pijn of blessure aan de knie

Knieblessures en een gescheurde kruisband zijn de meest voorkomende sportblessures. Wordt uw knie snel dik, kunt u uw knie niet meer goed strekken, voelt uw knie instabiel aan of kunt u er bijna niet meer op staan? Laat dan een specialist naar uw knie kijken. Na een operatie aan de voorste kruisband kan de fysiotherapeut begeleiden bij de revalidatie. Ook voorafgaand aan de operatie helpen wij u graag om zo fit en sterk mogelijk de operatie in te gaan. Dit bespoedigt uw herstel.

“Ik kwam hier voor mijn dochter, die wat te zwaar was. Maar inmiddels train ik hier zelf ook, net als mijn schoonmoeder, zus én buurvrouw”

Emina Sahin, Amsterdam Oost

Waar kunt u terecht?

Onze sportfysiotherapeuten houden vaak een gratis inloopspreekuur in een sportschool. Neem contact op met één van de praktijken om na te vragen of en waar er een inloopspreekuur wordt

Vind uw dichtstbijzijnde locatie

Maak een afspraak