Sport en beweegcentrum Tergooi

✓ ‘s avonds en in het weekend geopend ✓ contract met alle zorgverzekeraars ✓ PLUS gecertificeerd ✓ binnen 24 uur contact

Beweegcentrum voor sport en orthopedische revalidatie

Welkom bij Beweegcentrum Tergooi. Op deze interdisciplinaire locatie binnen ziekenhuis Tergooi hebben wij de beste specialisten in huis! Heb je een blessure opgelopen? Of regelmatig last van je rug, schouders of nek? Met de laatste kennis van (sport)fysiotherapie en korte lijnen met orthopeden en andere specialisten, zoeken we naar de beste manier om aan jouw gezondheid te werken. Beweegcentrum Tergooi beschikt over de laatste technologie voor het uitvoeren van sport-specifieke testen en vertegenwoordigt de meeste sportclubs in de regio. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn een PLUS-praktijk. Onze fysiotherapeuten zijn expert op het gebied van bewegen en kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Onze beloften

FysioHolland Tergooi is specialist op het gebied van bewegen en (top)sport. Of je nu een blessure hebt opgelopen of wilt werken aan je fitheid, wij helpen graag om jouw doel te bereiken! We beloven samen te gaan voor het best mogelijke resultaat.

null

Topkwaliteit

Vooraanstaand op het gebied van (top)sportfysiotherapie
null

Gepassioneerd

Met toewijding en onze passie voor sport
null

Innovatief

Wij werken met de beste apparatuur en op basis van de laatste ontwikkelingen
null

Persoonlijk

Behandeling op maat, gericht op jouw persoonlijke doelen
null

Toplocatie

In het Tergooi ziekenhuis met alle expertise onder één dak
null

Kwaliteitszorg

Bij ons werken hoogopgeleide specialisten

Onze expertise

Sportfysiotherapie

Medicort sportoefening - fysioholland

Blessure opgelopen? Wij bieden de optimale ondersteuning zodat jij weer topfit op het veld staat.

Lees meer

Orthopedische klachten

Kuit massage - fysioholland

Heb je een operatie achter de rug of wil je je goed voorbereiden op een operatie? Wij helpen je graag bij een snel herstel.

Lees meer

Revalideren knie- of heupprothese

verhelping knieklacht - fysioholland

Recent geopereerd voor een knie- of heupprothese? In het Tergooi ziekenhuis kun je snel doorverwezen worden voor gespecialiseerde fysiotherapie.

Lees meer

En ook:

Dry Needling

Echografie

Orthomanuele therapie

Schouder/elleboog klachten

Test en meetcentrum

Preventie (performance verbetering en herstel)

Ons team

Algemeen fysiotherapeut Sportfysiotherapeut i.o. Amsterdam Oost Katelijne Weijland

Katelijne Weijland, MSc Sportfysiotherapeut

Ik ben Master Sportfysiotherapeut en kan u begeleiden bij sportblessures, orthopedische klachten en bij pre- en post orthopedische revalidatie. Mijn expertise ligt bij de onderste extremiteit (heup, knie, enkel).

Als sportfysiotherapeut maak ik naast het regulier onderzoek ook gebruik van een sport en bewegingsanalyse om het bewegend functioneren van de cliënt in kaart te brengen. Met deze informatie kom ik tot een sportspecifiek behandelplan. Op deze manier werken mijn cliënten en ik samen om hun (sport)specifieke doel te bereiken.

Marthijn Snoeck_Bussum crppd

Martijn Snoeck, MSc Sportfysiotherapeut

Ik ben MSc Sportfysiotherapeut bij het Tergooi ziekenhuis in Hilversum op het sport en beweegcentrum en de orthopedie. Daarnaast ben ik werkzaam bij de FysioHolland locatie in Laren en ben ik fysiotherapeut van Kampong Heren 1.

Als sportfysiotherapeut verras ik mensen graag door net even wat anders te doen dan de rest. Ik heb veel affiniteit met sporten en heb verschillende sportteams en sportprogramma’s begeleid. Ik ben fysiotherapeut geweest bij Rugbyclub Hilversum, hockeyclub Laren en verschillende voetbalclubs in regio ’t Gooi. Je bent bij mij aan het goede adres voor sport en orthopedisch gerelateerde klachten en behandelingen.

Manueel therapeut Amsterdam Stef Has

Stef Has, MSc Orthopedisch Manueel Therapeut

Ik ben Msc orthomanueel therapeut, MSU echografist en casemanager op het schouder-elleboog centrum Tergooi. Ik ben gespecialiseerd in sport- orthopedische revalidatie en traumatologie. Als orthomanueel therapeut betrek ik de hele bewegingsketen. Het doel hiervan is om functiestoornissen, waaruit de klachten zijn ontstaan, c.q. de klachten die het gevolg zijn van functiestoornissen, te analyseren en vervolgens te behandelen zodat optimaal bewegen weer mogelijk is. Hierna begeleid ik ook graag met een leuke gevarieerde training. Zelf heb ik verschillende sporters en teams begeleid o.a. hockey, rugby, schaatsen (langebaan), volleybal, handbal, klim en boulderaars. Bij mij ben je aan het juiste adres om je te laten behandelen met sport orthopedische klachten. Tevens ben ik lid van het FVGO schoudernetwerk en orthopedie netwerk.

Karlijn Greutink, Algemeen Fysiotherapeut

Ik ben fysiotherapeut en ik ben gespecialiseerd in schouder- en orthopedische klachten. Dit houdt in dat ik u onder andere kan begeleiden bij klachten na een operatie. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld.

Het mooiste aan mijn werk vind ik mensen helpen om persoonlijke doelen te behalen. Dit kan variëren van het uitvoeren van dagelijkse bezigheden en werk tot het beoefenen van sport op een topniveau. Het moment dat mij het meest is bijgebleven is de blijdschap van een cliënt die na een jaar lange revalidatie weer kon voetballen.

Locatie

Sport en beweegcentrum Tergooi

Weesp

Maak een afspraak

Samenwerkingen met sportbonden en -verenigingen, via FysioHolland Sport Services