Ik ben algemeen fysiotherapeut en heb daarna de specialisatie opleiding tot Master of Science in de Manuele Therapie aan de universiteit afgerond. Dit betekent dat ik vooral klachten aan hoofd, nek, schouders en wervelkolom behandel alsmede bekken-/heupklachten en elleboog-/knieklachten, welke vaak hun oorsprong hebben in de wervelkolom.

Samen met de cliënt probeer ik middels een open manier van communiceren en voldoende uitleg over de klacht binnen een zo kort mogelijke tijd de klachten van de cliënt te laten herstellen opdat men zijn of haar dagelijkse dingen weer pijnvrij kan uitvoeren.

Manueel therapeut Elspeet Kevin Snijder
  • Zorgkaart Nederland
  • LinkedIn
  • 0577-401604
  • Big: 00000

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met u aan de slag voor een effectieve aanpak van uw klachten, zodat u snel weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als u onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op LinkedIn.