Mijn naam is Marjoke Kranenborg en ben (kinder)fysiotherapeut bij Fysiotherapie Amsterdam Oosterpark. Tevens ben ik gespecialiseerd in kinderen van 0 – 18 jaar. Dit houdt in dat ik jou en jouw kind kan begeleiden bij erg uiteenlopende klachten.

De kinderfysiotherapeut kan begeleiding bieden bij onder andere: een baby van een aantal maanden met een voorkeurshouding, een peuter met een motorische ontwikkelingsachterstand of die veelvuldig struikelt, een kleuter met fijnmotorische problemen, een schoolgaand kind met schrijf klachten, maar ook de kinderen met een probleem in de prikkelverwerking (denkend aan onder andere ADHD, ADD, ASS) of de meervoudig gehandicapte kinderen (downsyndroom, stofwisselingsziektes).

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat de kinderen die ik begeleid zo optimaal mogelijk mee kunnen komen op motorische gebied in de huidige maatschappij.

Contact Marjoke Kranenborg

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

Bekijk mijn waarderingen op Zorgkaart Nederland of laat een beoordeling achter als jij onder behandeling bent (geweest). En bekijk mijn ervaring en scholing ook op linkedin.