Ik ben Jasmijn van Toledo en zit in het afstudeerjaar van de opleiding Fysiotherapie. 

Op dit moment ben ik werkzaam in de oefenzaal als assistent-fysiotherapeut op donderdag en vrijdag. Dit houdt in dat ik vooral bezig ben binnen de medische fitness en het aanreiken van oefeningen voor patiënten. Ik werk nauw samen met de andere fysiotherapeuten om zo de zorg zo optimaal mogelijk te houden. Het doel van mijn werk is het ondersteunen van patiënten binnen hun revalidatietraject en dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook vind ik het van belang om daarbij een gezonde levensstijl aan te moedigen!Ik vind bewegen erg belangrijk in het dagelijks leven. In mijn vrije tijd ben ik daarom vooral te vinden in de sportschool en in de kickboksschool. Ook ben ik graag bezig met het lezen van boeken binnen de psychologie.

Het leuke aan mijn vak vind ik het contact met patiënten en fysiotherapeuten. Ook vind ik het revalidatietraject mooi om te zien en het verminderen van de klachten. Met als uitkomst een blije patiënt.

Contact Jasmijn van Toledo

Heb jij een vraag of wil jij kennismaken en een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Ik ga graag samen met jou aan de slag voor een effectieve aanpak van jouw klachten, zodat jij snel weer jouw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.