Fit de zomer door met FysioHolland

Ook in de zomer staat FysioHolland voor je klaar!

Waar je ook bent deze zomer, FysioHolland staat voor je klaar. Of je je nu bevindt op de vakantiebestemming in eigen land, in de achtertuin of op het balkon, samen zorgen we dat je jouw herstel zo goed mogelijk kunt voortzetten. Onze praktijken zijn de hele zomer geopend, en dankzij de ruime openingstijden in elke regio kun je bij warm weer op de koelere momenten van de dag bij ons terecht. We zorgen dan uiteraard voor verkoeling en alternatieve trainingen, bijvoorbeeld in de buitenlucht. En ga je op vakantie, dan hebben we handige online tools om je ook online persoonlijk te begeleiden, zodat je kunt werken aan een sneller herstel. Komende weken voorzien we je van leuke, zomerse extra’s, zoals gratis zomerwebinars, artikelen en vakantietips voor een heerlijke zomer! Waar je ook bent, FysioHolland denkt graag met je mee.

null

Praktijken zijn open

De praktijken van FysioHolland zijn ook tijdens de zomervakantie geopend voor behandelingen. Uiteraard hanteren we de richtlijnen van het RIVM voor een verantwoorde en veilige trainingsomgeving, en we vragen je bij klachten thuis te blijven. Bekijk ook onze maatregelen. Je kunt op de praktijk bij ons terecht, maar ook online consult is mogelijk. Handig voor als je op vakantie bent! Bij acute klachten of  blessures tijdens de vakantie is het fijn om jouw therapeut te kunnen raadplegen via online consult voor advies en hersteloefeningen. Dankzij de online mogelijkheden is jouw therapeut altijd dichtbij!
null

Persoonlijke zorg online

Ontvang herinneringen van jouw oefeningen en kijk video’s terug, of zet je afspraken door via een persoonlijk online videogesprek, volledig beveiligd via de FysioHolland App. Wij kunnen de voortgang van deze oefeningen volgen door de koppeling van de app aan jouw dossier. Hierdoor kunnen wij je ook online de fysiotherapeutische ondersteuning bieden die je nodig hebt en zijn we altijd bij je in de buurt als het nodig is. 

Maak een afspraak