Fit op wintersport?

Je bent hier:

Meld je aan voor Wintersportfit

bij FysioHolland Medicort Zuilen

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. Je blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Medicort Zuilen begeleiden je graag bij het sporten. Met de groepsles Wintersportfit word je onder begeleiding van een bewegingsspecialist in een kleine groep klaargestoomd voor je vakantie. Zo stap je fit en sterk op je ski’s of snowboard!

 

Meer informatie? Neem dan gerust contact
met ons op via het contact formulier, 088 708 08 00 of FHM@fysioholland.nl.

Wat houdt Wintersportfit in?

Je werkt op een uitdagende manier aan het verbeteren van je kracht, conditie en core stability. De trainingen zijn bedoelt voor iedereen die op wintersport gaat en worden gegeven in groepsverband. Met elkaar, onder begeleiding van de bewegingsspecialist werk je aan een gezondere en actievere versie van jezelf.

Voordelen Wintersportfit

1. Professionele begeleiding van een gespecialiseerde trainer

2. Ondersteuning bij het behalen van jouw persoonlijke doelen

3. Trainen op je eigen niveau

4. In maximaal 20 ween werk je toe naar een betere versie van jezelf

Extra informatie

Wanneer: dinsdag en/of donderdag
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: Amsterdamsestraatweg 646, Utrecht
Kosten: Inschrijven via een 10-rittenkaart (€99,-), 20-rittenkaart (€179,-) of via een Gezond & Actief jaarabonnement á € 27,99 per maand. Bestaande leden met een abonnement op Gezond & Actief kunnen zich ook inschrijven.

“Ik kwam hier voor mijn dochter, die wat te zwaar was. Maar inmiddels train ik hier zelf ook, net als mijn schoonmoeder, zus én buurvrouw”

Meer informatie