WerkJeSterk

Je bent hier:

WerkJeSterk

Wilt u fitte werknemers? Verzuim verminderen? Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor een gezonde organisatie? WerkJeSterk ondersteunt, behandelt en adviseert werknemers op zowel fysiek als mentaal vlak met als gemeenschappelijk doel: het creëren van een gezonde werkomgeving en optimale, duurzame inzetbaarheid. Wilt u verzuim voorkomen of verminderen en zoekt u effectieve begeleiding voor uw werknemers op lichamelijk en/of psychisch vlak? WerkJeSterk biedt de oplossing voor een gezond bedrijf met fitte werknemers, nu en op de lange termijn. Iets voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Download hier het aanmeldformulier 

app op mobiel icon - fysioholland

Tips of
huiswerkoefeningen
voor migraine

App Store logo icon - fysioholland

Gezond werken

WerkJeSterk biedt diverse diensten op het gebied van vitaliteit en gezond werken, zowel individueel als voor het gehele bedrijf. Denk aan een werkplekonderzoek, -training en -advies, maar ook workshops, beweegprogramma’s en e-consults voor zowel individueel als bedrijfsbreed behoren tot de mogelijkheden. U stelt zelf het gewenste dienstenpakket samen. Wij denken graag mee wat het meest passend is om uw doel of dat van de werknemer te bereiken.

Lichamelijke klachten op het werk

Lichamelijke klachten kunnen dagelijkse werkzaamheden flink belemmeren. Vaak ontstaan deze klachten door een verkeerde werkhouding, een niet goed ingestelde werkplek of een te hoge werkdruk. Samen met de arbeidsfysiotherapeut gaat uw medewerker op zoek naar de oorzaak van de klacht en past hier de werksituatie op aan waar mogelijk. De fysiotherapeut behandelt en adviseert om klachten te verminderen en te voorkomen. Bij stressgerelateerde klachten kan een psychosomatisch fysiotherapeut gerichte begeleiding bieden.

Zelfmanagement voor de lange termijn

De therapeut coacht op herstel- en werkgedrag en leert de medewerker het lichaam op een gezonde manier te gebruiken. Centraal staat de balans tussen de belasting en de belastbaarheid. De begeleiding richt zich op zelfmanagement, zodat ook klachten in de toekomst uit blijven. De therapeut heeft de benodigde expertise en kent het traject waar de medewerker zich in bevindt. WerkJeSterk werkt nauw samen met andere specialisten en zorgverleners, waardoor een volledige aanpak mogelijk is.

"De manueel therapeut heeft mij uitgelegd dat mijn schouderklachten ontstaan door steeds in dezelfde houding te werken. Met af en toe bewegen en mijn werkplek goed instellen kan ik dat voorkomen. Vooral het bewust bezig zijn met mijn houding heeft mij erg geholpen."

P. Bakker

Afspraak WerkJeSterk

Voor WerkJeSterk kunt u terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij u in de buurt.

Search
Vergroot zoekgebied naar

Maak een afspraak