WerkJeSterk

Je bent hier:

WerkJeSterk

Wilt u fitte werknemers? Verzuim verminderen? Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor een gezonde organisatie? WerkJeSterk ondersteunt, behandelt en adviseert werknemers op zowel fysiek als mentaal vlak met als gemeenschappelijk doel: het creëren van een gezonde werkomgeving en optimale, duurzame inzetbaarheid. Wilt u verzuim voorkomen of verminderen en zoekt u effectieve begeleiding voor uw werknemers op lichamelijk en/of psychisch vlak? WerkJeSterk biedt de oplossing voor een gezond bedrijf met fitte werknemers, nu en op de lange termijn. Iets voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

app-icon

Tips of
huiswerkoefeningen
voor migraine

App-Store-Logo-300x150

Gezond werken

WerkJeSterk biedt diverse diensten op het gebied van vitaliteit en gezond werken, zowel individueel als voor het gehele bedrijf. Denk aan een werkplekonderzoek, -training en -advies, maar ook workshops, beweegprogramma’s en e-consults voor zowel individueel als bedrijfsbreed behoren tot de mogelijkheden. U stelt zelf het gewenste dienstenpakket samen. Wij denken graag mee wat het meest passend is om uw doel of dat van de werknemer te bereiken.

Lichamelijke klachten op het werk

Lichamelijke klachten kunnen dagelijkse werkzaamheden flink belemmeren. Vaak ontstaan deze klachten door een verkeerde werkhouding, een niet goed ingestelde werkplek of een te hoge werkdruk. Samen met de arbeidsfysiotherapeut gaat uw medewerker op zoek naar de oorzaak van de klacht en past hier de werksituatie op aan waar mogelijk. De fysiotherapeut behandelt en adviseert om klachten te verminderen en te voorkomen. Bij stressgerelateerde klachten kan een psychosomatisch fysiotherapeut gerichte begeleiding bieden.

Zelfmanagement voor de lange termijn

De therapeut coacht op herstel- en werkgedrag en leert de medewerker het lichaam op een gezonde manier te gebruiken. Centraal staat de balans tussen de belasting en de belastbaarheid. De begeleiding richt zich op zelfmanagement, zodat ook klachten in de toekomst uit blijven. De therapeut heeft de benodigde expertise en kent het traject waar de medewerker zich in bevindt. WerkJeSterk werkt nauw samen met andere specialisten en zorgverleners, waardoor een volledige aanpak mogelijk is.

“Ik kwam hier voor mijn dochter, die wat te zwaar was. Maar inmiddels train ik hier zelf ook, net als mijn schoonmoeder, zus én buurvrouw”

Emina Sahin, Amsterdam Oost

Meer weten?

Met praktijken door heel Nederland zitten we al snel bij u in de buurt. Maar een bezoek op de werkplek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 088 374 16 50 of stuur een e-mail naar WerkJeSterk@fysioholland.nl.

Vind uw dichtstbijzijnde locatie

Maak een afspraak