De zomer is voor veel mensen een periode waarin ze minder of helemaal niet sporten. Van het warme weer tot op vakantie gaan: er zijn altijd redenen om niet te sporten. Maar er zijn ook genoeg redenen om juist wél te sporten! Dit is waarom wij deze zomer actief blijven:

Tijd voor jezelf. In de zomermaanden gaat alles een stukje langzamer. De vereniging houdt een zomerstop, vrienden gaan op vakantie en misschien jijzelf ook. Met minder drukte om je heen is dit de perfecte tijd om jezelf op te laden. Neem deze zomer daarom tijd voor jezelf, door bijvoorbeeld te gaan sporten. Maak je hoofd leeg en ga ervoor, achteraf zul je je bijna altijd beter voelen!

Eropuit na een heftige periode. De afgelopen maanden zijn voor veel mensen intens geweest. En tijdens de corona crisis ben je waarschijnlijk minder actief geweest dan normaal. Heb je jouw routine alweer opgepakt? Geniet van de mogelijkheden die er nu weer zijn! De sportscholen zijn weer open en natuurgebieden weer toegankelijk. Ga eropuit nu dat weer kan en geniet van jouw favoriete sport buitenshuis.

Een nieuw perspectief op vakantie. Ga je deze zomer op vakantie? Naast de activiteiten die je normaal gesproken doet op jouw vakantiebestemming, kan sporten een leuke afwisseling geven. Ontdek de omgeving tijdens het hardlopen of wielrennen. Of bekijk het landschap met een ander perspectief vanuit de kano. Blijf je thuis? Plan een activiteit die je normaal gesproken niet doet. Zo ontdek je misschien wel de plaatselijke tennisbaan en een sport die je eigenlijk ook heel leuk vindt!

Persoonlijke tips om deze zomer fit te blijven?

Op deze pagina lees je hoe we jou deze zomer kunnen helpen om fit te blijven. Neem contact met ons op, dan kunnen we je direct helpen. Via deze pagina maak je direct een afspraak met een therapeut.