Voet-, loop- en hardloopanalyse

Je bent hier:

Voet-, loop- en hardloopanalyse

Loopt u veel? Bent u fanatiek hardloper? En bent u op zoek naar advies over hoe u klachten kunt voorkomen? Een voet-, loop- en/of hardloopanalyse kunt u hierbij helpen. Veel klachten kunnen voorkomen worden door de juiste schoenen en oefeningen. Een fysiotherapeut kan de analyse uitvoeren en tips geven over de juiste schoenen, oefeningen en andere vraagstukken die u heeft.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is een voet- en loopanalyse?

Bij een voet- en loopanalyse kijkt de (sport)fysiotherapeut naar verschillende aspecten, onder andere naar de stand van uw voeten, voetafwikkeling en de bewegingen die u maakt tijdens het lopen. Verschillende vragen die u heeft met betrekking tot uw klachten worden beantwoord tijdens de analyse.

Advies looptechniek

De fysiotherapeut kan u adviseren op meerdere vlakken, waaronder het gebruik van de juiste zooltjes en/of schoenen. Ook kan de therapeut een behandeltraject gericht op het verbeteren van de looptechniek of het verhelpen van loop- en voetgerelateerde klachten die u ervaart.

Hardloopanalyse

Bent u fanatiek hardloper of wilt u beginnen met hardlopen? Dan is een hardloopanalyse wellicht wat voor u. De (sport)fysiotherapeut is gespecialiseerd in hardloopklachten en kan u op basis van een analyse gericht advies geven over de voorkoming en verhelping van klachten.

“De therapeut weet veel van hardloopblessures en gebruikte ook dry needling voor mijn kuit. Hierdoor kon ik snel weer gaan lopen!”

Anoniem - Zorgkaart Nederland

Afspraak voet-, loop- en hardloopanalyse

Voor voet-, loop- en hardloopanalyse kunt u terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij u in de buurt.

Search
Zoeken

Maak een afspraak