gras zon licht geel achtergrond - fysioholland

 

Buitenlucht doet een mens goed. Sporten in de buitenlucht doet ons nog meer goed. Er zijn verschillende redenen waarom buiten sporten eigenlijk beter is voor ons dan binnen sporten. Fysiotherapeut Jimmy van Zanten vertelt u graag meer over de voordelen en hoe hij ervoor zorgt dat u buiten gezond & actief aan de slag kunt gaan! 

1. Van sporten in de buitenlucht krijgt u meer energie terug.

2. Sporten in de buitenlucht helpt depressies te voorkomen en geeft een blij en positief gevoel.

3. Het verhoogt de weerstand waardoor u minder vatbaar bent voor een verkoudheid of ziekte.

4. Frisse buitenlucht zorgt voor meer zuurstof in de hersenen en reinigt de longen. 

5. Frisse lucht verlaagt de bloeddruk en hartslag.

Vooral wanneer u de hele dag binnen hebt gezeten op bijvoorbeeld uw werk is het verstandig om even een frisse neus te halen en buiten te gaan sporten. Naast de voordelen voor onze gezondheid is buiten sporten ook simpelweg een makkelijke en redelijk goedkope manier om te sporten. Buiten sporten kan vrijwel altijd en overal.

Bootcamp bij FysioHolland Gezond & Actief

Aangezien sporten in de buitenlucht zoveel voordelen met zich meebrengt bieden wij bij onze praktijk op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht bootcamp trainingen aan. Je werkt tijdens de bootcamp op een uitdagende manier aan het verbeteren van je kracht, conditie en core stability. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen en worden gegeven in groepsverband. Met elkaar, onder begeleiding van de fysiotherapeut werk je aan een gezondere en actievere versie van jezelf. Bent u lid van Gezond & Actief dan kunt u direct deelnemen aan de bootcamp, bent u nog geen lid? Meld u snel aan.

Meer weten of een afspraak maken voor de bootcamp? Neem contact op via (088) 708 08 00 of stuur een e-mail naar FHM@fysioholland.nl.

Weten wat wij bij u in de buurt doen?

Neem gerust contact op met een praktijk bij u in de buurt en bespreek de mogelijkheden.