actieve valentijnsdag

Het is weer zover, vandaag, 14 februari is de dag dat je extra lief mag doen tegen je geliefde, familie en vrienden. Heb jij nog geen plannen voor vandaag? Ons doel is om iedereen een stukje en gezonder en actiever te maken, daarom geven we je graag een aantal handige tips voor een leuke en actieve Valentijnsdag!

Schaatsen

Kies een ijsbaan in de buurt uit en ga schaatsen. Dit is een actieve en leuke activiteit waarbij je na afloop lekker warm en knus nog een warme chocomel met (of zonder) slagroom kan drinken. Gegarandeerd een leuke dag.

Maak een fietstour door een stad naar keuze

Heeft u nog een aantal steden op uw verlanglijst staan om te bezoeken? Valentijnsdag is een geschikte dag om deze stad eindelijk te bezoeken. Heeft u niet zoveel tijd vandaag? Stap op de fiets en ontdek uw eigen stad of dorp op de fiets. Op de fiets ziet u vaak veel meer dan in bijvoorbeeld de auto.

Mountainbiken

Bent u toe aan iets meer actie op de fiets? Kies er dan voor om een mountainbike parcours af te leggen. Zoek een parcours naar keuze uit in de bossen, duinen of heuvels en spring op de fiets. Na afloop kunt u ook hier weer even opwarmen met een lekker warm drankje.

Trampoline springen in een indoorhal

Een opkomende trend in Nederland zijn de indoor trampolinehallen. Alleen al in Nederland is het aantal indoor springparadijzen gegroeid van één in 2011, naar 20 in 2015 en 64 in 2018. Er zit er vast één bij u in de buurt die garant staat voor wat actie op Valentijnsdag.

Glowgolf

Is al het bovenstaande voor u net iets té actief? Een wat oudere maar minstens net zo’n leuke trend is Glowgolf. Glowgolf is midgetgolf in het donker. Op uw eigen tempo kunt u het parcours doorlopen en een gezellige avond beleven.

Heb jij vandaag geen tijd voor deze activiteiten? Met het weekend voor de deur heb je alle tijd om deze leuke en actieve activiteiten alsnog te gaan doen!