Route sport performance center Rijnmond naar fysioholland topsportcentrum

Per 26 maart verhuist de locatie FysioHolland Rotterdam Topsportcentrum naar Sport Performance Centre Rijnmond (Reitdiep 1, Rotterdam), gevestigd op 500 meter afstand van het Topsportcentrum. U kunt in het Topsportcentrum nog wel bij ons terecht voor de inloopspreekuren en in beperkte mate voor fysiotherapie behandelingen, welke worden verzorgd door fysiotherapeuten Nick en Yannick. Alle overige behandelingen en diensten gaan over naar SPC Rijnmond.

Sport Performance Centre Rijnmond

Sinds 2018 is FysioHolland al gevestigd in het Sport Performance Centre Rijnmond in Rotterdam. Onlangs is de mogelijkheid aangeboden om uit te breiden in het SPC, een ruim opgezet trainingscentrum met uiteenlopende faciliteiten, waaronder vrije ruimte trainingsmiddelen, unieke cardioapparatuur, bokszakken en een 35 meter lange sprintbaan. SPC Rijnmond is toegankelijk voor iedereen, van topsporters tot recreanten, kinderen, senioren, bedrijven, mindervaliden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om aan een positieve ontwikkeling van hun lichaam en motoriek te werken.

Fysiotherapie

Bij de locatie kunt u terecht voor verschillende specialistische behandelingen, waaronder sportfysiotherapie en (orthopedische) revalidatie, maar ook voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en echografie kunt u hier terecht. Daarnaast zijn de therapeuten gespecialiseerd in sport en staan zij voor u klaar indien u blessure- of trainingsadvies nodig heeft.

De openingstijden zijn:

ma t/m vr      07.30 – 21 uur
za en zo        07.30 – 14 uur

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken?

Uiteraard bent u van harte welkom in de praktijk in het Sport Performance Centre. Neem contact op via (010) 714 45 55 of e-mail naar rotterdam@fysioholland.nl.