Geef je de voorkeur aan sporten met de gordijnen dicht? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen sporten thuis. Logisch: want de drempel om aan de slag te gaan is een stuk lager. Geen indrukwekkende sixpacks die jou intimideren als je voor het eerst naar de sportschool gaat, geen fitgirls die jou een ongemakkelijk gevoel geven. En die striemende regen op weg naar de sportschool? Daar heb je ook geen last van. Maar met een beetje pech krijg je wel weer last van die oude blessure. Of loop je zelfs een nieuwe blessure op, omdat je de oefeningen niet helemaal goed uitvoert. Bij Fitchannel.com sport je straks samen met de fysiotherapeuten van FysioHolland.

Door de samenwerking tussen Fitchannel.com en FysioHolland weet je zeker dat je op de juiste manier aan je gezondheid werkt. Deelnemers krijgen niet alleen tips over bewegen, Fitchannel geeft ook voedingstips. Handig, want thuis trainen betekent ook trainen op loopafstand van de koelkast. En dat kan best een uitdaging zijn (tenzij je die gaat tillen maar dat levert weer blessures op).

Voor FysioHolland is de samenwerking met Fitchannel vanzelfsprekend. Lotte Onland, hoofd marketing en communicatie, legt uit: “Het is een perfecte aanvulling op de programma’s die we al aanbieden. We willen graag dat mensen ook na hun behandeling plezier houden in bewegen en daar de voordelen van inzien. Voor sommige mensen is een groepstraining in de sportschool niet haalbaar of wenselijk. Trainen via Fitchannel is dan een ideaal alternatief.”

Per 1 januari kun je via Fitchannel.com elke maand chatten met de fysiotherapeuten van FysioHolland. Je kunt er terecht met vragen over oefeningen en over het voorkomen van blessures. Of je nu net begint met sporten of al veel ervaring hebt: de fysiotherapeuten staan voor je klaar. Ook als je aan het herstellen bent van een blessure. En naast de livechat zullen we ook bloggen. We geven je slimme tips over hoe je verantwoord thuis aan je gezondheid kunt werken. Dat betekent dat we voor je blijven zorgen, ook als je niet meer bij ons onder behandeling bent.

Thuis, maar ook op vakantie of tijdens een zakenreis. Waar je ook bent: met Fitchannel kun je overal aan je gezondheid werken. FysioHolland helpt je daar ook bij. Zo maken we ons samen sterk voor veilig en met plezier thuis sporten. Aart Jan van Triest, CEO van Fitchannel: “Met FysioHolland hebben we een unieke partner om onze klanten vanuit hun woonkamer in contact te brengen met de voordelen van preventieve fysiotherapie”.

FysioHolland + Fitchannel = thuis fit worden én blijven.

Bij FysioHolland is jouw klacht rondom bewegen in goede handen. Onder begeleiding van onze fysiotherapeuten werk je aan een efficiënt herstel, zodat je weer zo snel mogelijk dagelijkse activiteiten pijnvrij kunt uitvoeren. Als aanvulling op je behandeling werken we met innovatieve oplossingen zoals de FysioHolland App en online huiswerkoefeningen, zo kunt je ook thuis aan de slag tijdens de feestdagen. Op deze manier kan je er alles aan doen om weer zo goed mogelijk aan de start te verschijnen van het nieuwe seizoen. En onze fysiotherapeuten helpen je daar graag bij.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de website van Fitchannel.com en FysioHolland.