FysioHolland wenst iedereen een fit 2020 toe! Voel je je na een late avond gisteren nog niet zo fit? Lees hier onze tips om je snel weer fris te voelen op de dag na een feestje:

1. Drink veel water

Een goed advies voor elk moment, maar helemaal na een feestje. Water hydrateert en zorgt ervoor dat eventuele afvalstoffen worden afgevoerd. Zeker wanneer je alcohol hebt gedronken heeft het lichaam veel baat bij water. Begin het jaar goed door een groot glas water te drinken en voel je direct verfrist!

2. Ga een rondje lopen of beweeg op een andere manier

Na een late avond kan het verleidelijk zijn om weinig te ondernemen en op de bank neer te ploffen. Maar wie voelt zich niet beter als je even buiten bent geweest en de benen hebt gestrekt? Zet de toon voor een gezond en actief jaar en ga naar buiten! Zelfs een kort rondje kan al een positief effect hebben.

3. Maar doe het rustig aan

Geef je lichaam na dat korte rondje de tijd om te herstellen door dan juist wel op de bank neer te ploffen. Begin het jaar uitgerust en niet te gehaast. Onze tip voor een ontspannen 1 januari: kijk de documentaire The Game Changers op Netflix en leer hoe je fit kunt worden met een veganistisch dieet!

4. En eet direct goed

Gebruik de inspiratie voor gezonde voeding direct om het jaar goed te beginnen. Maak een voedzame maaltijd klaar en voel je direct energiek en gemotiveerd voor een fitte start.

Bekijk dan onze Instagram cursus #doorbreekjegewoontes voor meer tips en inspiratie!