Sinds 1 november is FysioHolland ook gevestigd in Dinteloord! En daar delen zij de ruimte met sportschool Sport & Slankstudio. Naast de trainingsfaciliteiten wordt hier ook kennis met elkaar gedeeld. Sportfysiotherapeut Marijke Ridders vertelt over deze unieke samenwerking:

Marijke: “De samenwerking is nog vrij nieuw, maar we merken nu al hoe waardevol het is om korte lijnen met elkaar te hebben. Op deze locatie staat de sporter echt centraal. Door het nauwe contact tussen trainer en sportfysiotherapeut kunnen sporters optimaal aan hun doelen werken: alle kennis en kunde om fit te worden komt hier bij elkaar.

Er zijn veel verschillende trainingsmogelijkheden zoals functioneel trainen, groepstraining en revalidatietraining op het naastgelegen voetbalveld. Ook de Milon Cirkel wordt erg gewaardeerd. Dit is een slimme combinatie van fitnesstoestellen die je gegevens op een chipkaart bewaard. Doordat de apparaten automatisch de juiste instellingen aannemen kun je direct op jouw niveau sporten en is de kans op blessure kleiner. Mocht je toch een blessure oplopen, dan is de fysiotherapeut om de hoek.

Sport & Slankstudio staat voor ‘Samen sterker door het leven’ en daar dragen wij graag aan bij! Doordat we een gepersonaliseerd revalidatieprogramma opstellen zien we dat sporters sneller kunnen herstellen. En dat is ontzettend mooi om te zien!”

Meer weten?

Meer informatie over deze samenwerking of een afspraak maken bij één van onze fysiotherapeuten? Neem contact op via (088) 374 16 00 of vind hier een locatie bij jou in de buurt.