Revalideren bij chronische vermoeidheid en pijnklachten

Je bent hier:

Revalideren bij chronische vermoeidheid en pijnklachten

Heeft u last van chronische vermoeidheid? Heeft u reuma of hartklachten? Of heeft u langdurige of terugkerende pijn bijvoorbeeld aan uw rug of nek? Dan is de kans groot dat het chronisch is. Zoals u misschien al ervaren heeft, kan het uw leven behoorlijk overhoop helpen. Door het te negeren en gewoon door te gaan, kunnen de klachten verergeren. Daarnaast zijn mensen bij pijn vaak geneigd anders te bewegen om het pijnlijke gevoel te vermijden. Hierdoor kunnen zij weer last krijgen van andere lichaamsdelen. Wij helpen u graag zoeken naar een passende oplossing om uw klachten te verminderen.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Oorzaken van pijn en vermoeidheid

Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten ontstaan vaak door een combinatie van factoren. Misschien heeft u een te drukke baan of heeft u een ingrijpende situatie meegemaakt in uw privéleven. Voor een doelgerichte revalidatie is het belangrijk dat het probleem vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken. Bij chronische klachten en vermoeidheid is het in de meeste gevallen juist belangrijk om te blijven bewegen. Onze fysiotherapeuten begeleiden u hier graag bij.

Multidisciplinaire samenwerkingen

Nadat we uw klachten in kaart hebben gebracht werken we waar mogelijk en gewenst samen met verschillende andere specialisten. Denk hierbij aan een arts, ergotherapeut, psycholoog en/of diëtist. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en uw kind snel de juiste zorg krijgt.

Behandeling en vergoeding revalidatie

Naast de behandeling bij ons in de praktijk en bij de andere zorgverleners geven wij u handvatten om beter met uw klachten om te kunnen gaan met als doel dat u uw dagelijkse activiteiten beter uit kunt voeren. Of uw behandeling vergoedt wordt is per zorgverzekeraar verschillend. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar.

"Ik ben pas halverwege mijn revalidatietraject, maar heb er alle vertrouwen in dat ik door de begeleiding van de fysiotherapeut en de oefeningen volledig zal herstellen."

Anoniem, Zorgkaart Nederland

Afspraak chronische vermoeidheid

Voor chronische vermoeidheid kunt u terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij u in de buurt.

Search
Zoeken

Maak een afspraak