Revalideren bij chronische vermoeidheid en pijnklachten

Je bent hier:

Revalideren bij chronische vermoeidheid en pijnklachten

Heb jij last van chronische vermoeidheid? Heb jij reuma of hartklachten? Of heb jij langdurige of terugkerende pijn bijvoorbeeld aan jouw rug of nek? Dan is de kans groot dat het chronisch is. Zoals jij misschien al ervaren hebt, kan het jouw leven behoorlijk overhoop helpen. Door het te negeren en gewoon door te gaan, kunnen de klachten verergeren. Daarnaast zijn mensen bij pijn vaak geneigd anders te bewegen om het pijnlijke gevoel te vermijden. Hierdoor kunnen zij weer last krijgen van andere lichaamsdelen. Wij helpen jou graag zoeken naar een passende oplossing om jouw klachten te verminderen.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Oorzaken van pijn en vermoeidheid

Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten ontstaan vaak door een combinatie van factoren. Misschien heb jij een te drukke baan of heb jij een ingrijpende situatie meegemaakt in jouw privéleven. Voor een doelgerichte revalidatie is het belangrijk dat het probleem vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken. Bij chronische klachten en vermoeidheid is het in de meeste gevallen juist belangrijk om te blijven bewegen. Onze fysiotherapeuten begeleiden jou hier graag bij.

Multidisciplinaire samenwerkingen

Nadat we jouw klachten in kaart hebben gebracht werken we waar mogelijk en gewenst samen met verschillende andere specialisten. Denk hierbij aan een arts, ergotherapeut, psycholoog en/of diëtist. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de lijntjes tussen de verschillende zorgverleners kort zijn en jouw kind snel de juiste zorg krijgt.

Behandeling en vergoeding revalidatie

Naast de behandeling bij ons in de praktijk en bij de andere zorgverleners geven wij jou handvatten om beter met jouw klachten om te kunnen gaan met als doel dat jij jouw dagelijkse activiteiten beter uit kunt voeren. Of jouw behandeling vergoedt wordt is per zorgverzekeraar verschillend. Informeer hiernaar bij jouw verzekeraar.

"Ik ben pas halverwege mijn revalidatietraject, maar heb er alle vertrouwen in dat ik door de begeleiding van de fysiotherapeut en de oefeningen volledig zal herstellen."

Anoniem, Zorgkaart Nederland

Afspraak chronische vermoeidheid

Voor chronische vermoeidheid kan jij terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij jou in de buurt.

Search
Vergroot zoekgebied naar

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.