verhuizing Zwanenplein naar Valkenweg fysioholland

Vanaf 1 juni 2019 draagt Marian van Ewijk, eigenaresse van FysioSpreeuwenpark, haar praktijk aan de Valkenweg over aan FysioHolland. De huidige praktijk van FysioHolland aan het Zwanenplein verhuist naar deze nieuwe praktijkruimte aan Valkenweg 20-22, op 700 meter afstand van het Zwanenplein. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Amsterdam Noord Vogelbuurt.

Wat betekent dit voor u?

Uiteraard kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde therapeut, u bent van harte welkom in de nieuwe praktijkruimte aan de Valkenweg. Fysiotherapeuten Rob Huijsing en Marjolijn van Otterloo verhuizen al vanaf 1 mei stapsgewijs van het Zwanenplein naar de Valkenweg, waar zij de fysiotherapie per 1 juni volledig verzorgen. Reden voor de verhuizing is een grote renovatie aan het Zwanenplein.

Fysiotherapie

Naast fysiotherapie bij algemene lichamelijke klachten kunt u ook terecht voor:
● Arbeidsgerelateerde klachten
● Etalagebenen
● Fysiotherapie bij ouderdomsklachten
● Orthopedische en postoperatieve revalidatie
● Dry needling
● Miro voedingsadvies

Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij FysioHolland hoog in het vaandel. Zo werken wij in Amsterdam Noord nauw samen met het Boven IJ Ziekenhuis en ClaudicatioNet.

De praktijk is vanaf 1 juni dagelijks geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op woensdag tot 21.00 uur.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk via (020) 633 28 42 of e-mail naar amsterdam@fysioholland.nl.