Jouw fysiotherapeut, gespecialiseerd in podologie in het centrum van Abcoude!

FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude

FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude is een fysiotherapiepraktijk die gelegen is in het centrum van Abcoude. De therapeut van FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude is gespecialiseerd in podologie, dus voor alle problemen aan je voeten of gerelateerd aan je voeten kan je bij hem terecht!

Waarom FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude?

De praktijk van FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude heeft een mooie onderzoeksruimte en is vooral gericht op consulten voor de podologie. De praktijk is gelegen in het centrum en op de begane grond. Er werkt een gespecialiseerd sportfysiotherapeut die zich graag richt op de houdingsgerelateerde problemen die vanuit de voeten ontstaan. Dus heb jij voetklachten of voet gerelateerde klachten? Maak een afspraak!

Doordeweeks elke dag geopend

contracten met alle zorgverzekeraars

8.9 klanttevredenheid

binnen 24 uur een afspraak

Maak kennis met het team van FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude

Je kunt bij FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude terecht voor onder andere:

  “Het mooiste aan mijn werk vind ik het kunnen bieden van een oplossing bij mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Het beschouwen van de mens als een holistische eenheid vind ik de basis van mijn handelen.”

  Gerard Barsingerhorn,
  Sportfysiotherapeut en registerpodoloog bij FysioHolland Abcoude

  Podologie bij FysioHolland STTC Abcoude

  Heb je last van een overbelaste of pijnlijke voet? Is de stand van je voet niet goed? Of heb je last van andere voetklachten? Podologie helpt jou om van jouw voetklachten af te komen. Onze therapeut Gerard is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde klachten zoals houdings- en bewegingsklachten. Hij doet een volledig onderzoek naar de stand van de voeten en de houding en op basis hiervan zal hij een behandelplan opstellen. Lees meer…

  Locaties in de buurt van FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude

  "Ten opzichte van het begin gaat alles veel beter. Ik kan én doe veel meer zelf. Dit allemaal door het positieve effect van de oefeningen."

  Client podologie

  Heb je een vraag?

   FysioHolland Fysiotherapie STTC Abcoude
   • Stationsstraat 6F

    1391 GN, Abcoude

   Openingstijden
   • Maandag18.30 – 22.00 uur
   • DinsdagGesloten
   • WoensdagGesloten
   • DonderdagGesloten
   • VrijdagGesloten
   Reviews