sterren icon - fysioholland

Vijfsterren podologie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 142 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

FysioHolland Abcoude

Openingstijden

  • Maandag18.30 – 22.00 uur

Podologie Abcoude

Lichamelijke pijn kan u behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heeft u pijn aan uw voeten? Of heeft u extra vermoeide voeten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. FysioHolland Abcoude heeft een specialistische registerpodoloog in huis om u de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, u bent bij ons in goede handen.

Wat doet de podoloog?

De registerpodoloog is specialist op het gebied van voeten. Een behandeling bij de podoloog start altijd met een uitgebreid voet- en/of houdingsonderzoek. Na afloop krijgt u een deskundig advies. Wanneer blijkt dat de registerpodoloog u kan helpen, zal er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld worden. De registerpodoloog geeft u mogelijk (schoen)advies, een therapiezool of een ander hulpmiddel, tape, oefentherapie voor voet of houding, shockwave therapie, dry needling of voet-, loop-, en/of houdingstraining.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Voetklachten

De registerpodoloog kan onder andere helpen bij voorvoetklachten, hielklachten, neurologische klachten, teenklachten, voetdeformaties en houdingsklachten. Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten/afwijkingen, kan een registerpodoloog voor adequate en aangename voorzieningen zorgen. Heeft u dergelijke klachten? Neem dan direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Podologie en vergoeding

Zorgverzekeraars zijn steeds meer overtuigd van de werking van podologie. Daarom vergoeden de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering het consult en de behandeling van een registerpodoloog. Op de website van Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie) kunt u zelf bekijken welke vergoeding uw verzekeraar biedt.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is uw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heeft u alle gegevens rondom uw afspraak bij de hand. Via onze app ontvangt u herinneringen van uw afspraak en als het weer tijd is voor uw oefeningen. Ook kunt u de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die uw registerpodoloog specifiek op uw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met u aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ten opzichte van het begin gaat alles veel beter. Ik kan én doe veel meer zelf. Dit allemaal door het positieve effect van de oefeningen."

Cliënt podologie

Maak een afspraak