sterren icon - fysioholland

Vijfsterren podologie:
onze klanten geven ons een 8,8!

Gebaseerd op 142 beoordelingen.

Locatie FysioHolland zonder foto

Fysiotherapie FysioHolland Abcoude

Openingstijden

  • Maandag18.30 – 22.00 uur

Podologie Abcoude

Lichamelijke pijn kan je behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je pijn aan je voeten. of heb je extra vermoeide voeten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Fysiotherapie FysioHolland Abcoude heeft een specialistische registerpodoloog in huis om je de beste zorg te kunnen bieden. We hebben een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Onze praktijken zijn PLUS-praktijken, dit betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. Kortom, je bent bij ons in goede handen.

Wat doet de podoloog?

De registerpodoloog is specialist op het gebied van voeten. Een behandeling bij de podoloog start altijd met een uitgebreid voet- en/of houdingsonderzoek. Na afloop krijg je een deskundig advies. Wanneer blijkt dat de registerpodoloog je kan helpen, zal er samen met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld worden. De registerpodoloog geeft jou mogelijk (schoen)advies, een therapiezool of een ander hulpmiddel, tape, oefentherapie voor voet of houding, shockwave therapie, dry needling of voet-, loop-, en/of houdingstraining.

Het team

Rekoefening rug en arm rond icon - fysioholland

Voetklachten

De registerpodoloog kan onder andere helpen bij voorvoetklachten, hielklachten, neurologische klachten, teenklachten, voetdeformaties en houdingsklachten. Ook bij systeemziekten, zoals reuma of diabetes die vaak gepaard gaan met (ernstige) voetklachten/afwijkingen, kan een registerpodoloog voor adequate en aangename voorzieningen zorgen. Heb je dergelijke klachten? Neem dan direct contact met ons op.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Podologie en vergoeding

Zorgverzekeraars zijn steeds meer overtuigd van de werking van podologie. Daarom vergoeden de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk, vanuit de aanvullende verzekering het consult en de behandeling van een registerpodoloog. Op de website van Stichting LOOP (Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie) kun je zelf bekijken welke vergoeding jouw verzekeraar biedt.

Fysioholland mobiel rond icon

FysioHolland App

De FysioHolland App is jouw digitale afsprakenkaartje én geheugensteuntje voor een optimaal herstel. Met de FysioHolland App heb je alle gegevens rondom jouw afspraak bij de hand. Via onze app ontvang je herinneringen van jouw afspraak en als het weer tijd is voor jouw oefeningen. Ook kun je de persoonlijke huiswerkoefeningen terugkijken die jouw registerpodoloog specifiek op jouw situatie heeft afgestemd. Zo werken we samen met jouw aan een snel herstel.

Locaties in de buurt

"Ten opzichte van het begin gaat alles veel beter. Ik kan én doe veel meer zelf. Dit allemaal door het positieve effect van de oefeningen."

Cliënt podologie

Maak een afspraak