Personal training (Vlaardingen)

Je bent hier:

Personal Training (Vlaardingen)

Wil jij graag op een verantwoorde manier sporten en heb jij hulp nodig om jouw persoonlijke doelen te behalen? Dan is personal training iets voor jou! Maak snel een afspraak bij FysioHolland Vlaardingen voor een intakegesprek.

Voor Personal Training kan jij contact opnemen met FysioHolland Vlaardingen.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is Personal Training?

Personal Training is een gerichte 1 op 1 training onder begeleiding van een fysiotherapeut/personal trainer van FysioHolland Vlaardingen.

Kiezen voor Personal Training kan diverse redenen hebben, bijvoorbeeld omdat jij gewicht wilt verliezen, fitter wilt worden of om andere doeleinden. De fysiotherapeut/personal trainer biedt jou de juiste begeleiding bij jouw persoonlijke doelen en dit ook daadwerkelijk vol te houden. De trainingen kunnen in vele gevallen uitgevoerd worden naast de fysiotherapeutische behandelingen.

Door de juiste begeleiding en sturing voorkom jij blessures en zijn doelstellingen gemakkelijker te behalen. De training bestaat uit binnen trainingen zoals Circuit, HIIT, boksen, reguliere fitness en/of buiten trainingen waarbij verschillende andere sporten een rol kunnen spelen. Bij een volledige training zullen kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen aan bod komen.

Hoe ziet het traject van Personal Training eruit?

Het Personal Training traject wordt altijd gestart met een intakegesprek. Als jij al onder behandeling bent bij een fysiotherapeut is dit niet nodig. Voor de intake dien jij een vragenlijst in te vullen zodat de fysiotherapeut/personal trainer goed op de hoogte is van jouw huidige situatie. Tijdens de intake zullen jouw motivatie en doelstelling(en) besproken worden. Voor begeleiding bij leefstijlveranderingen en meer informatie over basisvoeding kan jij ook terecht bij de fysiotherapeut/personal trainer. Aan de hand van de vragenlijst, intakegesprek en eventuele voeding/leefstijl wordt er een programma opgesteld door de fysiotherapeut/personal trainer.

Tarieven en tijden Personal Training

Een Personal Training wordt altijd gegeven in een blok van 60 minuten. Het kost € 60,- per uur. Jij kunt ook kiezen voor 10 sessies voor € 500,-. Personal Training is van maandag tot vrijdag inplanbaar, in overleg met jouw fysiotherapeut/personal trainer:

  • Maandag: 08.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag: 12.30 tot 21.30 uur
  • Woensdag: 08.00 tot 15.00 uur
  • Donderdag: 08.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 tot 17.00 uur

"Sporten doe ik nu met plezier. Daarnaast werk ik onder begeleiding aan het behalen van een gezondere leefstijl en persoonlijke doelen, zoals afvallen en opbouwen van conditie."

Lekwan

Waar kan jij terecht?

Heb jij vragen of wilt zich aanmelden voor een Personal Training traject? Dit kan door te bellen naar (010) 474 80 00 of te mailen naar vlaardingen@fysioholland.nl.

Search
Vergroot zoekgebied naar

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.