Personal training (Vlaardingen)

Je bent hier:

Personal Training (Vlaardingen)

Wilt u graag op een verantwoorde manier sporten en heeft u hulp nodig om uw persoonlijke doelen te behalen? Dan is personal training iets voor u! Maak snel een afspraak bij FysioHolland Vlaardingen voor een intakegesprek.

Voor Personal Training kunt u contact opnemen met FysioHolland Vlaardingen.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is Personal Training?

Personal Training is een gerichte 1 op 1 training onder begeleiding van een fysiotherapeut/personal trainer van FysioHolland Vlaardingen.

Kiezen voor Personal Training kan diverse redenen hebben, bijvoorbeeld omdat u gewicht wilt verliezen, fitter wilt worden of om andere doeleinden. De fysiotherapeut/personal trainer biedt u de juiste begeleiding bij uw persoonlijke doelen en dit ook daadwerkelijk vol te houden. De trainingen kunnen in vele gevallen uitgevoerd worden naast de fysiotherapeutische behandelingen.

Door de juiste begeleiding en sturing voorkomt u blessures en zijn doelstellingen gemakkelijker te behalen. De training bestaat uit binnen trainingen zoals Circuit, HIIT, boksen, reguliere fitness en/of buiten trainingen waarbij verschillende andere sporten een rol kunnen spelen. Bij een volledige training zullen kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen aan bod komen.

Hoe ziet het traject van Personal Training eruit?

Het Personal Training traject wordt altijd gestart met een intakegesprek. Als u al onder behandeling bent bij een fysiotherapeut is dit niet nodig. Voor de intake dient u een vragenlijst in te vullen zodat de fysiotherapeut/personal trainer goed op de hoogte is van uw huidige situatie. Tijdens de intake zullen uw motivatie en doelstelling(en) besproken worden. Voor begeleiding bij leefstijlveranderingen en meer informatie over basisvoeding kunt u ook terecht bij de fysiotherapeut/personal trainer. Aan de hand van de vragenlijst, intakegesprek en eventuele voeding/leefstijl wordt er een programma opgesteld door de fysiotherapeut/personal trainer.

Tarieven en tijden Personal Training

Een Personal Training wordt altijd gegeven in een blok van 60 minuten. Het kost € 60,- per uur. U kunt ook kiezen voor 10 sessies voor € 500,-. Personal Training is van maandag tot vrijdag inplanbaar, in overleg met uw fysiotherapeut/personal trainer:

  • Maandag: 08.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag: 12.30 tot 21.30 uur
  • Woensdag: 08.00 tot 15.00 uur
  • Donderdag: 08.00 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 tot 17.00 uur

"Sporten doe ik nu met plezier. Daarnaast werk ik onder begeleiding aan het behalen van een gezondere leefstijl en persoonlijke doelen, zoals afvallen en opbouwen van conditie."

Lekwan

Waar kunt u terecht?

Heeft u vragen of wilt zich aanmelden voor een Personal Training traject? Dit kan door te bellen naar (010) 474 80 00 of te mailen naar vlaardingen@fysioholland.nl.

Search
Zoeken

Maak een afspraak