Specialist aan het woord Mart Remy

Mijn naam is Mart Remy. Na werkervaring opgedaan te hebben in Bonaire heb ik de keus gemaakt om terug te keren naar Nederland en mezelf hier fulltime als fysiotherapeut in te zetten en u te begeleiden naar een pijn- en klachtenvrij leven.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik momenteel bezig met de opleiding tot manueel therapeut. Hierdoor specialiseer ik mij tot wervelkolomgerelateerde klachten. Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkeling binnen het vak fysiotherapie.

Eén van de nieuwste opvallende ontwikkeling binnen de fysiotherapie is het gebruik van virtual reality. Wanneer u bijvoorbeeld nekklachten heeft, kunt u bewegen in een virtuele omgeving, zo wordt u gestimuleerd een oefening op een bepaalde manier en juist tempo uit te voeren in bijvoorbeeld een rustgevende omgeving. Op het moment lopen er verschillende onderzoeken naar het effect van een dergelijke behandeling.

Wanneer ik tijdens de behandeling onder andere deze nieuwe ontwikkeling / behandeling toepas bereik ik zeer positieve resultaten waarbij mensen snel weer op de been zijn. Daarnaast leg ik tijdens iedere behandeling de nadruk op zelfredzaamheid. Dit verkleint de kans op terugkerende klachten en mochten de klachten toch onverhoopt terug komen, heeft u voldoende handvatten om deze zelf aan te pakken.

Een mooie letterlijke quote van een lokale cliënt op Bonaire is: ‘Masha danki Mart voor de therapy die je hebt gegeven, je bent een motiverend persoon die heel goed heeft geholpen tijdens de revalidatie.’

U kunt mij vinden bij FysioHolland op de Blasiusstraat (Amsterdam Oost), Loenermark (Amsterdam Noord) & Kraaiennest (Amsterdam Zuidoost).

Meer weten of een afspraak maken?

Neem gerust telefonisch contact op via (020) 694 62 54 of stuur een e-mail naar amsterdam@fysioholland.nl.