Nieuwe praktijken regio Midden Veluwe - fysioholland

Vanaf 1 februari 2019 sluit Fysiotherapie Midden Veluwe zich aan bij FysioHolland. Fysiotherapie Midden Veluwe is een fysiotherapiepraktijk in regio Midden Veluwe, bestaande uit een locatie in Garderen, Uddel, Elspeet en twee in Voorthuizen (gevestigd in Huisartsenpraktijk De Kromme Akker en woonzorgcentrum Nieuw Avondrust). Vanaf 1 februari 2019 gaat Fysiotherapie Midden Veluwe verder onder de naam FysioHolland Midden Veluwe.

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor beide partijen voor meer mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie en het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.

In 1996 startte Esther Leewis als praktijkeigenaar van Fysiotherapie Midden Veluwe in Garderen. In 23 jaar tijd groeide de praktijk met vijf locaties en 23 medewerkers uit tot de grootste in de regio. De nieuwe locaties bieden een specialistisch en uitgebreid aanbod.

Naast algemene fysiotherapie kunt u er ook terecht voor:

Bent u onder behandeling (geweest) bij FysioHolland of Fysiotherapie Midden Veluwe? Dan kunt u gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij één van de andere praktijken van FysioHolland.

Meer weten?

Bekijk hier meer informatie over de praktijken in Midden Veluwe, hier vindt u ook de contactgegevens van de praktijken.