Fysiotherapie Boxmeer en Afferden - fysioholland

Vanaf 1 maart 2019 sluit Advies- en BewegingsCentrum Maassen zich aan bij FysioHolland. Advies- en BewegingsCentrum Maassen bestaat uit twee praktijken in Boxmeer en één in Afferden. Vanaf 1 maart 2019 gaat Advies- en BewegingsCentrum Maassen verder onder de naam FysioHolland.

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor beide partijen voor meer mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie en het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.

In 1982 startte Vincent Maassen Advies- en BewegingsCentrum Maassen, drie jaar later sloot Lotje zich aan als mede-eigenaar van de praktijk. In 37 jaar tijd groeide de praktijk uit tot een begrip in de regio met drie locaties met 22 medewerkers. De nieuwe locaties bieden een specialistisch en uitgebreid aanbod. Naast algemene fysiotherapie kunt u er ook terecht voor:

Bent u onder behandeling (geweest) bij FysioHolland of Advies- en BewegingsCentrum Maassen? Dan kunt u gewoon terecht bij uw vertrouwde therapeut. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij één van de andere praktijken van FysioHolland.

Meer weten?

Bekijk hier meer informatie over de praktijken in Boxmeer en Afferden, hier vindt u ook de contactgegevens van de praktijken.