Lichte nekklachten?
Download dan de gratis neck app voor gratis oefeningen

Je bent hier:

Heeft u last van lichte nekklachten?

Bij lichte nekklachten is het niet altijd meteen nodig om een afspraak te maken met een fysiotherapeut. Soms kunt u door de juiste oefeningen te doen, al zelfstandig van uw nekklachten afkomen. De nek app is een gratis te downloaden app waar goede en gerichte oefeningen op staan voor uw nek.

Over de nek app

De Neck app (one neck) is gratis te downloaden in zowel de Google Play store als in de App Store. Er staan verschillende oefeningen in die zorgen voor pijnvermindering. U kunt zelf de oefeningen samenstellen die u het meest prettig vindt. Via een korte video wordt de oefening voor u voorgedaan en er staat onder de video hoe vaak u de oefening dient te herhalen.

nek app -
Shoot bij Kampong uitleg app Billie Jo Krul - fysioholland

Hoe werkt de nek app?

De nek app werkt heel eenvoudig. U kunt de oefeningen vanuit de app volledig zelfstandig uitvoeren zonder tussenkomst van een fysiotherapeut. Elke oefening wordt op video voorgedaan. Als er oefeningen zijn die u heel prettig vindt, dan kunt u deze middels een hartje aan uw favorieten toevoegen. U kunt in de app ook automatische reminders instellen als het tijd is om u oefeningen uit te voeren.

Blijft u last houden van nekklachten

De fysiotherapeuten van FysioHolland kunnen u zowel in de praktijk als online begeleiding geven. Heeft u na een paar dagen nog steeds last van uw nek? Verergeren uw nekklachten of komen ze steeds weer terug? Blijf er dan zeker niet mee lopen. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar om u te helpen.

online fysiotherapie op afstand