Mud Masters zwart-wit - fysioholland

Mud Masters staat komend weekend voor de deur. Doet u mee? Hopelijk heeft u een goede voorbereiding gehad en bent u helemaal klaar om het parcours zo snel mogelijk af te leggen. Fysiotherapeut Sanderijn Dirven is samen met het FysioHolland team komend weekend aanwezig om u te voorzien van advies, hulp bij blessures en/of een heerlijke massage. Voor nu voorziet ze u graag van wat laatste tips!

1. Train niet te hard in de week voorafgaand aan de wedstrijd. U wilt er voor zorgen dat alle energiesystemen zo volledig mogelijk zijn aangevuld en alle mogelijke kleine beschadigingen aan spieren en gewrichten zoveel mogelijk hersteld zijn.

2. Zorg ervoor dat u de juiste uitrusting heeft. Een lange tight voorkomt wonden en schuurplekken en goede loopschoenen (liefst trailschoenen) zorgen voor voldoende grip. Draag het liefst geen katoenen kleding, omdat het nat wordt en dan heel zwaar aan gaat voelen.

3. Probeer er vooral zoveel mogelijk van te genieten. Wees niet bang om nat en vies te worden, dan heeft u gegarandeerd een fantastische ervaring!

Ons team voorziet u komend weekend graag van advies, hulp en/of een heerlijke massage. Succes met de laatste voorbereidingen en tot dit weekend in de Haarlemmermeer!