Boris en Marijke van der Wel FysioCapelle

Vanaf 1 mei dragen praktijkeigenaren Jan en Marijke van der Wel de kinderfysiotherapiepraktijk in Capelle aan den IJssel aan de Fascinatio Boulevard over aan FysioHolland. De praktijk zal verder gaan onder de naam FysioHolland Capelle aan den IJssel Kinderfysiotherapie. Marijke en collega Miranda van Eijk blijven werkzaam in de praktijk als kinderfysiotherapeuten.


Kinderfysiotherapie van 0 tot 16 jaar

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen bij een achterstand in de bewegingsontwikkeling of bij moeite met bewegen door bijvoorbeeld een aandoening. Kinderen van 0 tot 16 jaar kunnen bij de praktijk terecht voor gespecialiseerde kinderfysiotherapie. Op een speelse manier begeleidt de kinderfysiotherapeut kinderen om klachten te verminderen. Denk aan:

  • Kinderen met een motorische achterstand, zowel fijn- als grof motorisch;
  • Baby’s met een voorkeurshouding, tenenlopen, billenschuiven, klompvoeten, hyper- of hypotonie en/of bij overstrekken;
  • Aangeboren of verworven aandoeningen, zoals cerebrale parese, OPBL, syndromen, epilepsie, spieraandoeningen, oncologie of sikkelcelanemie;
  • Orthopedische klachten, zoals; knie-, enkel-, schouder- en/of rugklachten, ook in combinatie met groeien of breuken;
  • Begeleiding bij over- en ondergewicht;
  • Gedragsproblemen, waaronder DCD en ASS.

De praktijk is PLUS-gecertificeerd. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar. De nieuwe samenwerking geeft ons de mogelijkheid het zorgaanbod te professionaliseren en verder uit te breiden.

Meer weten?

Uiteraard bent u van harte welkom in de praktijk. Loop gerust eens binnen, kijk op de locatiepagina voor meer informatie over de praktijk, of neem contact op via (010) 760 50 44.