jubileumsactie

Een groeiend aantal werknemers ervaart een hoge werkdruk en zitten veel achter hun computer. Een stoelmassage, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling is vaak al voldoende om verdere klachten of verzuim te voorkomen. WerkJeSterk (programma binnen FysioHolland) en ArboNed hebben daarom deze jubileumactie opgezet om verzuim terug te dringen en te voorkomen.

ArboNed viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Daarom bieden wij klanten van ArboNed een korting aan op een werkplekbezoek. Dit bezoek bestaat uit een stoelmassage voor de medewerkers, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling en tips om klachten te voorkomen. In plaats van € 75,- per uur, kunt u eenmalig gebruik maken van onze kortingsactie waarbij het uurtarief verlaagd wordt naar € 67,50.

Stoelmassage en inspectie

Met een stoelmassage geeft u uw werknemers een moment van ontspanning, waarbij stijve en pijnlijke spieren direct worden los gemasseerd in een speciale, comfortabele massagestoel op de werkvloer. Maar liefst 4 á 5 werknemers kunnen binnen een uur al geholpen zijn, waarbij de fysiotherapeuten ook mee kijken naar de werkhouding en werkplekinstelling. Wanneer nodig geeft de fysiotherapeut ook voorlichting en/of oefeningen mee. Dit is vaak voldoende om verdere klachten of verzuim te voorkomen.

Veelvoorkomende klachten: klachten aan arm, nek en schouder (KANS/RSI)

Als een werknemer veel achter een beeldscherm werkt, kunnen schouders en armen te veel gespannen zijn. Dit veroorzaakt dan schouderpijn, nekpijn of zelfs hoofdpijn. KANS, eerder ook wel RSI genoemd, is een verzamelnaam voor klachten aan de arm, nek en schouder. De klachten ontstaan door het herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde beweging en kunnen voortkomen uit stress door een hoge werkdruk, overbelasting of een verkeerde houding.

WerkJeSterk

Vanuit FysioHolland hebben wij WerkJeSterk opgezet. WerkJeSterk biedt diverse diensten op het gebied van vitaliteit en gezond werken, zowel individueel als voor het gehele bedrijf. Denk aan een werkplekonderzoek, -training en- advies, maar ook workshops, beweegprogramma’s en e-consults voor zowel individueel als bedrijfsbreed behoren tot de mogelijkheden. WerkJeSterk therapeuten coachen op herstel- en werkgedrag en leren de medewerker het lichaam op een gezonde manier gebruiken. Wij staan voor fitte werknemers, minder verzuim en een duurzame oplossing voor een gezonde organisatie.

Interesse?

Wilt u gebruik maken van deze actie of meer weten over de mogelijkheden van een stoelmassage bij uw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via werkjesterk@fysioholland.nl.