durfde niet naar de sportschool - fysioholland

Sandra (42) sport nu bijna een jaar bij het FysioHolland trainingsprogramma Gezond en Actief in Enschede. Na een periode van gezondheidsproblemen vond ze het lastig om haar conditie weer op te bouwen. Ze stroomde in na een behandelingstraject bij een fysiotherapeut en vertelt haar verhaal.

“Na een lange periode met gezondheidsproblemen wilde ik graag actiever, fitter en sterker worden. Maar ik had geen idee hoe ik moest beginnen. Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland begon ik met af en toe tien minuutjes sporten samen met mijn fysiotherapeut. Ik ging steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merkte duidelijk hoe goed bewegen voor me is.

 “Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland begon ik met tien minuutjes sporten samen met mijn fysio. Ik ging steevast met een lach op mijn gezicht naar huis!”

Na een tijdje voelde ik me genoeg op mijn gemak om met een abonnement bij Gezond en Actief zelfstandig te gaan trainen in de sportzaal. Ik heb een programma met oefeningen die allemaal duidelijk uitgelegd zijn en er is altijd een trainer aanwezig om te helpen als dat nodig is. Het is sowieso fijn dat er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is. En mocht het nodig zijn, dan is een afspraak met mijn fysiotherapeut zo gemaakt.”

Al met al beviel Gezond en Actief Sandra zo goed, dat ze haar kinderen van 10 en 11 vroeg of ze eens mee wilden gaan om te kijken. Dat kijken werd meteen meedoen en inmiddels sporten zij ook bij Gezond en Actief: “Zij kunnen zich hier lekker uitleven op de fitnesstoestellen en met al het sport- en spelmateriaal in de kleine zaal. Na een potje voetbal of badminton gaan ze met rode wangen en bezwete koppies mee naar huis. Veel beter dan de hele zaterdagochtend voor de tv hangen!”

Gezond & Actief ook iets voor u? 

Meld u dan aan voor Gezond & Actief of een ander passend beweegprogramma van FysioHolland bij u in de buurt!