Beweegprogramma HartVaatLong

Je bent hier:

HartVaatLong

Heb een jij een hart-, vaat-, of longaandoening en steeds meer moeite met bewegen? Zou meer beweging goed voor jou zijn? Wil jij jouw inspanningsniveau verbeteren? Tijdens het beweegprogramma HartVaatLong werk jij onder begeleiding aan jouw kracht en conditie. Samen met de fysiotherapeut stem jij jouw persoonlijke behandelplan op, passend bij jouw situatie en doelen. Om jou optimale zorg te bieden, werken wij samen met diverse zorgverleners. Wil jij het vertrouwen in jouw lichaam terug krijgen en verantwoord opbouwen? Meld je dan aan voor het beweegprogramma. 

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Vertrouwen in bewegen 

HartVaatLong is gericht op het verbeteren van jouw kracht en uithoudingsvermogen waardoor jouw klachten hopelijk verminderen. Wanneer jij een chronische aandoening heeft kan sporten en bewegen moeizaam gaan. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse bezigheden zoals traplopen en wandelen kan jij je onzeker voelen over de gevolgen voor jouw aandoening. Dit beweegprogramma geeft jou dit vertrouwen weer terug.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het beweegprogramma HartVaatLong werk jij (in een kleine groep) onder begeleiding van een fysiotherapeut aan jouw conditie, lenigheid, motoriek en kracht. Jouw persoonlijke doelen en wensen zullen altijd voorop staan. Indien nodig overlegt de fysiotherapeut met jouw huisarts of andere betrokken specialisten.

Vergoeding 

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering en in sommige gevallen vanuit de basisverzekering. Informeer naar de voorwaarden. Ook voor de vergoeding van beweegprogramma’s raden wij jou aan om contact op te nemen met jouw verzekeraar.

Verbeter uw conditie en ervaar minder klachten bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten.

Waar kan jij terecht?

Wil jij direct een afspraak maken bij één van onze specialisten? Neem dan contact op met een praktijk bij jou in de buurt.

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt

FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland. Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze.