Beweegprogramma HartVaatLong

Je bent hier:

HartVaatLong

Heeft een u een hart-, vaat-, of longaandoening en steeds meer moeite met bewegen? Zou meer beweging goed voor u zijn? Wilt u uw inspanningsniveau verbeteren? Tijdens het beweegprogramma HartVaatLong werkt u onder begeleiding aan uw kracht en conditie. Samen met de fysiotherapeut stemt u uw persoonlijke behandelplan op, passend bij uw situatie en doelen. Om u optimale zorg te bieden, werken wij samen met diverse zorgverleners. Wilt u het vertrouwen in uw lichaam terug krijgen en verantwoord opbouwen? Meld u dan aan voor het beweegprogramma. 

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Vertrouwen in bewegen 

HartVaatLong is gericht op het verbeteren van uw kracht en uithoudingsvermogen waardoor uw klachten hopelijk verminderen. Wanneer u een chronische aandoening heeft kan sporten en bewegen moeizaam gaan. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse bezigheden zoals traplopen en wandelen kunt u zich onzeker voelen over de gevolgen voor uw aandoening. Dit beweegprogramma geeft u dit vertrouwen weer terug.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens het beweegprogramma HartVaatLong werkt u (in een kleine groep) onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw conditie, lenigheid, motoriek en kracht. Uw persoonlijke doelen en wensen zullen altijd voorop staan. Indien nodig overlegt de fysiotherapeut met uw huisarts of andere betrokken specialisten.

Vergoeding 

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering en in sommige gevallen vanuit de basisverzekering. Informeer naar de voorwaarden. Ook voor de vergoeding van beweegprogramma’s raden wij u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar.

Verbeter uw conditie en ervaar minder klachten bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten.

Waar kunt u terecht?

Wilt u direct een afspraak maken bij één van onze specialisten? Neem dan contact op met een praktijk bij u in de buurt.

Vind uw dichtstbijzijnde locatie

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak