Meld je aan voor de hardloopgroep bij FysioHolland Medicort Zuilen

Ben jij gek van hardlopen en wil je fit de zomer door? Doelgericht trainen in een groep? Blessures voorkomen? Meld je aan voor de hardloopgroep bij FysioHolland Medicort Zuilen!

Hardlopen helpt om af te vallen, sterker te worden en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Kortom de kans is groot dat jij je fitter gaat voelen. Of je nu traint voor een marathon of net dat laatste stukje begeleiding nodig hebt bij de recreatieve 10 kilometer, onze specialist Hidde Vaags staat voor jou klaar!

Meer informatie over de hardloopgroep?

Neem contact op via (088) 708 08 00 of stuur een e-mail naar FHM@fysioholland.nl.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Persoonlijke begeleiding

Onder begeleiding van hardloopspecialist en fysiotherapeut Hidde Vaags train je in een kleine groep aan jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van een intake wordt je niveau bepaald zodat je in een trainingsgroep terecht komt met hardlopers van vergelijkbaar niveau. Iedereen kan zich aan elkaar optrekken en elkaar helpen om een nog betere hardloper worden.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Loopscholing, krachttraining en theorie

De trainingen zullen bestaan uit loopscholing om de juiste techniek onder de knie te krijgen en de kans op hardloopblessures te verkleinen, uit krachttraining om de spieren sterker te maken, maar ook uit theorie met informatie over trainingsopbouw enzovoorts. Kortom, tijdens de trainingen komt er veel aanbod en leer je hoe jij een betere hardloper kunt worden.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Praktische informatie

Wanneer: elke donderdag van 16.30 – 17.30 uur en van 17.30 – 18.30 uur
Locatie: Amsterdamsestraatweg 646, Utrecht (we trainen buiten, bij erg slecht weer gaan we in de trainingszaal aan de slag).
Kosten: Inschrijven kan via een 10-rittenkaart (€99,-), 20-rittenkaart (€179,-) of via een Gezond & Actief jaarabonnement á € 27,99 per maand. Bestaande leden met een abonnement op Gezond & Actief kunnen zich ook inschrijven.

Meld je aan