Meld je aan voor de hardloopgroep bij FysioHolland Enschede

Wil jij fit de zomer door? Maar lukt het jou niet om daadwerkelijk te starten met sporten en zou de gezelligheid van een groep een goede stok achter de deur zijn? Meld je aan voor de hardloopgroep bij FysioHolland Enschede!

 Hardlopen helpt om af te vallen, sterker te worden en het uithoudingsvermogen te verbeteren. Kortom de kans is groot dat jij je fitter gaat voelen. Of je nu traint voor een marathon of net dat laatste stukje begeleiding nodig hebt bij de recreatieve 10 kilometer, onze specialist, Anne-Roos Vos begeleidt jou bij het behalen van jouw persoonlijke doelen!

Meer informatie over de hardloopgroep?

Neem contact op via (053) 477 32 44 of stuur een e-mail naar a.vos@fysioholland.nl.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Persoonlijke begeleiding

Onder begeleiding van de fysiotherapeut train je in een kleine groep aan jouw persoonlijke doelen. Iedereen is welkom, ongeacht het niveau. Iedereen kan zich aan elkaar optrekken en elkaar helpen om fitter te worden.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en techniek

Tijdens de trainingen ligt de focus op het verbeteren van jouw kracht en uithoudingsvermogen. Ook de looptechniek komt aan bod om blessures te voorkomen. Kortom, tijdens de trainingen komt er van alles aan bod en word jij naar een fittere versie van jezelf begeleidt.

gewichtheffen met een hand rond icon - fysioholland

Praktische informatie

Wanneer: Vanaf juni twaalf weken lang, elke woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Locatie: Geessinkbrink 7, 7544 CW in Enschede (we trainen buiten, bij erg slecht weer gaan we in de trainingszaal aan de slag).
Kosten: € 50,- voor twaalf weken, inclusief gratis bidon en clinic van een hardloop professional.

Meld je aan