Hand- en polstherapie Lelystad

Je bent hier:

Hand- en polstherapie

Heeft u last van uw hand en/of pols? Belemmeren deze klachten u in het dagelijks leven? Gaan de klachten maar niet over? Hand- en polstherapie is een specialisatie binnen die fysiotherapie die kan helpen uw klachten te verminderen. Onze gespecialiseerde hand- en polstherapeuten staan voor u klaar bij locatie ‘t Woud in Lelystad. Neem gerust contact met ons op via 088 708 08 60 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

 

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is hand- en polstherapie?

In uw hand en pols zijn botten, spieren, pezen, zenuwen en gewrichten te vinden. Wanneer er iets mis is met één van deze onderdelen kunt u vervelende klachten ervaren. Onze handen en polsen zijn nu eenmaal veel gebruikte onderdelen van ons lichaam. We gebruiken ze eigenlijk bij alles wat we doen. De hand en polstherapeut kan helpen bij onder andere littekenbehandeling, het aanmeten en aanleggen van spalken en het verbeteren van de beweeglijkheid, kracht en coördinatie.

Hand- en polsklachten

De hand- en polstherapeut biedt hulp bij artrose of andere chronische hand- en polsklachten maar ook bij buig- en peesaandoeningen, pols-, hand-, of elleboogbreuken, overbelastingsklachten en vochtophopingen. Wanneer nodig kan er ook een spalk op maat gemaakt worden. Onder begeleiding van de handtherapeut bouwt u de belasting middels therapie en oefeningen weer op. Meer weten? Vraag het onze specialist!

Behandeling bij hand- en polsklachten

Tijdens de eerste afspraak bij de fysiotherapeut vindt de intake plaats. De handtherapeut onderzoekt de klachten en bespreekt met u de behandelmogelijkheden. Gezamenlijk wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Het doel van de behandelingen is om de cliënt zo snel mogelijk van de klachten af te helpen.

Meer weten of een afspraak maken?

Heeft u een vraag aan één van onze therapeuten of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 088 708 08 60 of stuur een e-mail naar FHM@fysioholland.nl.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak