Hockey in 't Gooi

Je bent hier:

Een goede start van een nieuw hockeyseizoen!

Na het verkorte seizoen staat er weer een nieuw hockeyseizoen voor de deur. Veel spelers starten na een lange zomerperiode weer met een tophockey dag/week. Tijdens deze dag/week en het hele volgende seizoen staan onze fysiotherapeuten van FysioHolland STTC Bussum voor je klaar!

Dus heb je klachten? Snel last van blessures tijdens hockey of terugkerende blessures? Je kan bij ons altijd terecht. Stuur een mail naar hockeygooi@fysioholland.nl of bel naar (035) 692 19 43.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Inloopspreekuren

Gedurende de week hebben we verschillende inloopspreekuren op Gooische, Naarden en Spandersbosch. Deze zullen starten vanaf 10 augustus 2020.

Gooische
Therapeut: Alwin de Wit
Woensdag: 18:15 tot 19:15 uur
Locatie: Zit aan de bar of rechtsaf einde gang naast de buitendeur

Naarden
Therapeut: Geraldine Majoor
Woensdag: 16:45 tot 17:45 uur
Locatie: Scheidsrechters kamer bij de kleedkamers beneden.

Spandersbosch
Therapeut: Tom van Voorst
Dinsdag: 18:00 tot 20:00 uur
Locatie: 1e kamer rechts na binnenkomst onder de trap.

Houd deze website of de website of app van jouw club in de gaten voor eventuele wijzigingen of aanvullingen op deze inloopspreekuren.

Doe een sporttest!

Onze fysiotherapeuten hebben speciaal voor jeugdspelers een Pre-season Hockey Testkit ontwikkelt.

Tijdens het testen wordt gekeken naar de lenigheid, stabiliteit en behendigheid. Na het beoordelen van deze eigenschappen wordt er een persoonlijk schema gemaakt waardoor je bepaalde vaardigheden kunt verbeteren en trainen. Dit verkleint de kans op blessures in het seizoen en vergroot hiermee het hockeyplezier. De test duurt ongeveer 20 minuten en kan gewoon afgenomen worden bij jou op de hockeyclub! De eventueel gemaakte kosten worden ingediend bij de zorgverzekeraar.

Geïnteresseerd?
Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier. Dit kan individueel of per team. Na het ontvangen van het formulier wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken. De testen worden gepland in de maanden augustus en september.

Maak een afspraak