Gezond en Actief Vlaardingen

Je bent hier:

Sporten bij FysioHolland Gezond en Actief Vlaardingen

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat houdt FysioHolland Gezond & Actief in?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

Gezond & Actief Vlaardingen

Bij FysioHolland Gezond & Actief Vlaardingen kunt verschillende keren per week komen trainen. Op onderstaande tijden kunt u zelf kiezen wanneer u wilt komen trainen. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren. Neem voor meer informatie met betrekking tot de prijzen contact op met de locatie.

Trainingstijden 

Maandag 08.00 – 21.30 uur
Dinsdag 08.00 – 21.30 uur
Woensdag 08.00 – 21.00 uur
Donderdag 08.00 – 21.30 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Op de volgende momenten is er geen begeleiding aanwezig in de zaal:
iedere dag tussen 12.00 – 13.00 uur, ma 17.00 – 18.00 uur,
di 12.00 – 13.00 uur en 18.00 – 19.00 uur en wo 16.00 – 17.00 uur

 

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief

Meer weten of aanmelden in Vlaardingen?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (010) 474 80 00, te mailen naar vlaardingen@fysioholland.nl of loop langs bij de locatie.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak