Gezond en Actief Tilburg

Je bent hier:

Gezond en Actief Tilburg

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is FysioHolland Gezond & Actief Tilburg?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Hoe gaat het programma is zijn werk?

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

Gezond & Actief Tilburg

Met FysioHolland Gezond & Actief Tilburg kunt u één of twee keer per week komen trainen. Op de aangegeven tijden kunt u zelf kiezen wanneer u wilt komen trainen. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren.

Tarieven

Jaarabonnement
1 x per week €28,99 per maand
2 x per week €38,99 per maand

Maandabonnement
1 x per week €30,99 per maand
2 x per week €40,99 per maand

Algemene voorwaarden Gezond & Actief 

Trainingstijden Reeshof

Maandag 18.30 – 19.15 uur, 19.15 – 20.00 uur en 20.00 – 21.00 uur
Donderdag 16.00 – 17.00 uur, 17.00 – 18.00 uur en 18.00 – 19.00 uur

Trainingstijden Club Pellikaan

Vraag meer informatie met betrekking tot de exacte trainingstijden bij uw therapeut.

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief

Meer weten of aanmelden in Tilburg?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (013) 579 99 40 te mailen naar tilburg@fysioholland.nl of loop bij ons langs op Spaarnwoudelaan 53 (Reeshof) of Rueckertbaan 219 (Club Pellikaan).

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak