Gezond en Actief Hilversum

Je bent hier:

Sporten bij FysioHolland Gezond en Actief Hilversum

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief begeleiden u graag bij het sporten, zodat u uw trainingsdoelen behaalt.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat houdt FysioHolland Gezond & Actief in?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Hoe gaan we te werk in Hilversum?

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

Gezond & Actief Hilversum

Bij FysioHolland Gezond & Actief Hilversum kunt u één of twee keer per week komen trainen. Op onderstaande tijden kunt u zelf kiezen wanneer u wilt komen trainen. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren.

Tarieven 

Jaarabonnement
1 x per week €28,99 per maand
2 x per week €38,99 per maand

Maandabonnement
1 x per week €30,99 per maand
2 x per week €40,99 per maand

Algemene voorwaarden Gezond & Actief

Trainingstijden Vaartweg

Maandag 07.30 – 09.30 uur en 19.00 – 21.00 uur
Dinsdag 07.30 – 09.30 uur en 17.00 – 19.00 uur
Woensdag 11.30 – 12.30 uur
Donderdag 07.30 – 09.30 uur en 19.00 – 21.00 uur
De trainingen duren één uur.

Trainingstijden De Meent

Maandag 18.00 – 21.00 uur
Woensdag 08.30 – 10.30 uur
Vrijdag 08.30 – 10.30 uur

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief

Meer weten of aanmelden in Hilversum?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (035) 623 53 00 te mailen naar hilversum@fysioholland.nl of loop bij ons langs op Vaartweg 163C.

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak