Gezond en Actief Enschede

Je bent hier:

Trainen bij FysioHolland Gezond en Actief Enschede

Dat sporten goed voor ons lichaam is weten we inmiddels. U blijft beter op gewicht en verkleint de kans op lichamelijke klachten. Naast lichamelijke voordelen zorgt voldoende beweging ook voor een gezonde geest. Ons concentratievermogen verbetert en we ervaren minder stress. Daarnaast is het ook bewezen dat we ons na een goede sportsessie gelukkiger voelen. Kortom, voldoende beweging heeft alleen maar voordelen. De bewegingsspecialisten van FysioHolland Gezond & Actief helpen u graag bij het afvallen, fitter worden en opbouwen van uw conditie.

app op mobiel icon - fysioholland

Tips, afspraakherinneringen,
huiswerkoefeningen?

App Store logo icon - fysioholland

Wat is FysioHolland Gezond & Actief?

Bij FysioHolland Gezond & Actief traint u in een energieke en sociale omgeving onder begeleiding van een bewegingsspecialist. Op deze manier kunnen we u optimaal ondersteunen bij het behalen van uw trainingsdoelen. Door de persoonlijke begeleiding is FysioHolland Gezond & Actief ook een ideale manier om tijdens of na een fysiotherapeutisch traject verantwoord in beweging blijven.

Hoe werkt het?

Tijdens de intake meet de bewegingsspecialist onder andere uw bloeddruk, BMI, taille, lenigheid en conditie. Vervolgens stellen we samen met u een trainingsschema op, afgestemd op uw doelen. Dit schema wordt periodiek geëvalueerd en bijgesteld. Voor thuis krijgt u van de bewegingsspecialist een oefenprogramma mee met online instructievideo’s.

Gezond & Actief Enschede

Bij FysioHolland Gezond & Actief Enschede kunt u één of twee keer per week komen trainen. Gedurende de week bieden we verschillende soorten trainingen aan. Voorbeelden hiervan zijn core-stability en rug trainingen en bootcamp. U heeft keuze uit onderstaande abonnementen. De prijzen zijn afhankelijk van de duur en eventuele kortingen. Het is niet mogelijk om meerdere kortings- en actietarieven met elkaar te combineren.

Tarieven

Jaarabonnement
1 x per week €28,99 per maand
2 x per week €38,99 per maand

Maandabonnement
1 x per week €30,99 per maand
2 x per week €40,99 per maand

Algemene voorwaarden Gezond & Actief

Trainingstijden

Maandag     08.00 – 21.00 uur
Dinsdag       08.00 – 21.00 uur
Woensdag   08.00 – 21.00 uur
Donderdag  08.00 – 21.00 uur
Vrijdag         08.00 – 19.00 uur
Zaterdag      08.00 – 12.00 uur

Een training duurt één uur. 

"Ik had erg weinig vertrouwen in mijn lichaam en durfde niet zomaar een sportschool binnen te stappen. Bij FysioHolland ga ik steevast met een lach op mijn gezicht naar huis en merk duidelijk hoe goed bewegen voor me is."

Sandra (42), cliënt Gezond & Actief

Meer weten of aanmelden in Enschede?

Neem contact op met de locatie door te bellen naar (053) 477 32 44 te mailen naar twente@fysioholland.nl of loop bij ons langs op Geessinkbrink 7!

Kaart Nederland met fysioholland vestigingen

Maak een afspraak